• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Playstation Portable Go İncelemesi (PSP go)

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Playstation Portable Go İncelemesi (PSP go)
Playstation Portable Go İncelemesi(PSP go)
3,8 inç LCD ekran,normalinin yüzde 50 küçüklük ve yüzde 40 hafiflik ve 16 GB'lık saklama kapasitesi ilk göze çarpan yetenekler. Sony, UMD yapısını kaldırmış(umd disk).Fiyatı normal PSP'ye göre daha
pahalı ama içinde 16 gb hafıza kartı bulunuyor.
Tasarım:
PSP GO normal PSP'ye göre çok daha ince ve ekranı daha büyük ve PSP Go her açıdan küçülmüş(ekran hariç) ve tamamen cep dostu bir hale gelmiş.Sürgülü kapağı ile Nintendo Ds'nin tasarımına artık rakip olabilecek.
Renk:PSP GO'nun üç çeşit rengi bulunuyor siyah,beyaz ve özel üretim altın kaplama PSP GO.

Ekran Kalitesi:Ekran kalitesi normal PSP'den daha iyi diyebiliriz çünkü renkler daha canlı ve daha koyu. Daha keskin ve net görüntüler sunuyor denebilir.

Oyun Multimedya Performansı:Oyunlar eski psp'ye göre daha hızlı yükleniyor.Film izlerken ara sıra takılmalar yaşanmıyor, donanımı ve gücü ile tamamen başka bir noktada duruyor PSP Go ve ‘hardcore’ tabir ettiğimiz oyuncu kitlesine çok daha fazla hitap ediyor.
Tuşlar:Ekranın sol alt köşesinde PSP logosunun olduğu tuşumuz var, eski kasadaki Home’un görevini gören bu tuşun yenilikçi bir özelliği var. Bir oyunu oynarken aniden çıkmanız gerektiğinde bu tuşa basın. İki seçenek çıkacak karşınıza; Quit Game ve Pause Game. İkinci seçeneği tercih ettiğinizde oyunda kaldığınız nokta saklanıyor ve Go’nun ana menüsünden istediğiniz zaman kaldığınız yerden devam etme şansına sahip oluyorsunuz. Burada belirtmemiz gereken bir detay var, eğer başka bir oyunu aynı şekilde save ederseniz, bir önceki data kayboluyor. Bu detaya dikkat ettiğiniz takdirde hayat kurtaracak bir özellik olduğunu söyleyebiliriz.
Teknik Özellikler:
333 MHz İşlemci
64 MB Bellek
3,8 inç ekran (480 x 272 çözünürlüklü)
Stereo hoparlörler ve mikrofon
802.11b Wi-Fi bağlantı
Bluetooth 2.0+EDR
USB 2.0
Mikro bellek yuvası
Analog video çıkışı

Fiyat:Normal pspden 60$ daha pahalı daha büyük ekran ve sürgülü kapak istemiyorsanız normal psp alın:oke:.
Son olarak Wi-fi özelliği aynen korunmuş ancak söz konusu hız olduğunda PSP Go’nun normalinden çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. PSN’e bağlanıp içerik indirmeye başladığınızda aradaki farkı kolayca anlıyorsunuz. Go herşeyi daha hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Aynı demoyu iki cihazda da yüklediğimizde yaklaşık dört dakika avantaj sağlıyor. Üstelik oyunları multiplayer oynarken de bu becerisini sürekli sergiliyor ve oyun aldığınız zevki daha da yükseklere çekiyor. Bir diğer yenilik ise bluetooth özelliği.

fazzoletti

Üye
PSP Go aslında şu aşamada PSP sahibi olanlar için çok artı bir şey katmıyor. Yani yükseltirim diyenler için bence pek gerekli değil ve gelecek nesil cihazı beklemek daha mantıklı. El konsolu almak isteyenler içinse fiyatından dolayı pek tercih edilmiyor. Sonuçta insanlar ikinci el PSP ile çok daha ucuza oldukça tatminkar bir eğlence sistemine sahip olabiliyor.... Kısacası PSP Go biraz da tacirai hata oldu Sony için...

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
PSP Go aslında şu aşamada PSP sahibi olanlar için çok artı bir şey katmıyor. Yani yükseltirim diyenler için bence pek gerekli değil ve gelecek nesil cihazı beklemek daha mantıklı. El konsolu almak isteyenler içinse fiyatından dolayı pek tercih edilmiyor. Sonuçta insanlar ikinci el PSP ile çok daha ucuza oldukça tatminkar bir eğlence sistemine sahip olabiliyor.... Kısacası PSP Go biraz da tacirai hata oldu Sony için...
tercih meselesi

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
hmm.güzelmiş

blackofday

blackofday

Üye
Şahsen psp 3004 e devam :oke:

InCo[Nn]U

InCo[Nn]U

Üye
Güzel inceleme olmuş. Ben de almayı düşynyrm bu aralar ama tavsiyeye ihtiyacım var ? psp go mu yoksa slim 3004 mü sizce ?

benvegeneben

Üye
arkadaşlar ben psp 2003 2004 2005 3002 seirisi arasındaki farkı anlayamadım ilerki zamanlarda alma istyorum bana açıklarmısınız teşekkürle...:coold:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben psp 2003 2004 2005 3002 seirisi arasındaki farkı anlayamadım ilerki zamanlarda alma istyorum bana açıklarmısınız teşekkürle...:coold:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
süpermiş ya

leminat

Üye
Bu arada,

düşünen var ise hediye gelen
PSP SIFIR KUTUSUNDA AÇILMAMIŞ

Sony PlayStation® Portable Go + 10 Oyun
mevcut.
piyasada en ucuz 450