PlayStation 250 GB FIFA 2010+KILLZONE2 1029 TL!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PlayStation 250 GB FIFA 2010+KILLZONE2 1029 TL!
PlayStation 250 GB FIFA 2010+KILLZONE2 VEYA PlaySation 250 GB NFS SHIFT+KILLZONE2

DARTY mağazalarında 999 TL fiyat etiketiyle satıştalar...

Kampanya 17 Ocak 2010'a kadar geçerlidir..

Slim modeli eski PS3'e göre %33 daha küçük ve %36 daha hafif. Sabit disk'i ise 120Gb'ye göre iki katın'dan fazla 250 Gb. :)
Yeni PS3 Slim teknik özellikleri :

İşlemci CPU: Cell Broadband Engine™
GPU: RSX®
Ses Çıkışı: LPCM 7.1ch, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC.
Hafıza - Memory: 256MB XDR Main RAM, 256MB GDDR3 VRAM
Hard disk: 2.5” ATA 250GB *1
Giriş/ Çıkış *2Hi-Speed USB (USB 2.0): 2
Network: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) × 1; IEEE 802.11 b/g; Bluetooth® 2.0 (EDR)
Joystick: Kablosuz - Bluetooth® (Dualshock3)
AV çıkış çözünürlüğü: 1080p, 1080i, 720p, 576p, 576i, 480p, 480i
AV çıkış HDMI OUT *3: 1
AV çıkış AV MULTI OUT konnektörü: 1
AV çıkış Digital out (optik) konnektörü: 1
BD DVD CD okuyucu maksimum okuma hızları: BD × 2 (BD-ROM); DVD × 8 (DVD-ROM); CD × 24 (CD-ROM)
Güç: AC 220 – 240, 50/60Hz *4
Enrji Tüketimi: Yaklaşık 250W
Boyutları (kompakt haldeyken): Yaklaşık 290 × 65 × 290 mm (G× Y× D) Karemsi bir yapıda 6,5 cm yüksekliğinde.
Ağırlık: Yaklaşık 3.2kg
Paket içeriği*5: PlayStation®3 konsol × 1; Kablosuz Joystick (DUALSHOCK®3) × 1; Elektrik kablosu x 1; AV kablosu × 1; USB kablosu × 1
Önemli not: PlayStation 2 oyunlarını 40Gb,80Gb ve 120Gb'de olduğu gibi desteklemiyor.

inceleme yapmış gibi oldum :)

• Beğen
Tepkiler: ajanjoker ve Mehmet

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkürler

ajanjoker

ajanjoker

Üye
bende araştırma yapıyordum bu konuyla ilgili çok iyi oldu arkadaşım teşekkür ederim

merty24

merty24

Üye
bilgilendirme için saol

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Slim tavsiye etmiyorum tipinden dolayı. Fat kasa gibisi yok. Isınma konusunda bana mısın demiyor. Dün 9 saat aralıksız oynamışım :)

ajanjoker

ajanjoker

Üye
Sayın Admin tavsiye etmemenizin başka nedenleride var mı?Hem ßu arada ßi ara kapışalım kendine güvenen varsa :P

ısland

Üye
orjınal oyun pahalı olmasa alıcam

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sayın Admin tavsiye etmemenizin başka nedenleride var mı?Hem ßu arada ßi ara kapışalım kendine güvenen varsa :P

Slim ve Fat'ın farklarını arkadaş yazmış yukarıda. Bunlar + yönleri. Yanlız fat kasa'nın avatajları da var. Örneğin dokunmatik tuşlar slimde yok. Görecelidir ama tasarım olayı fat daha güzel...

Slim'in ilk geldiği gün ps3 alıyordum ben slime baktım tipi hoşuma gitmediği için fat kasa aldım.

Orjinal oyun pahalı değil arkadaşım, teknosa vb yerlere bakma en son çıkan oyunlar 110 lira oluyor, takas sistemi var.

Örneğin elimde şuanda 5 tane oyun mevcut. Toplasam 5 oyuna 200 lira vermişimdir.

Kapışırız, Killzone 2, GTA IV, Grid, Uncharted, Fifa10 var bende şuan. :)

ajanjoker

ajanjoker

Üye
Teşekkür ederim...ßu konuda aydınlattığınız için...2 Gün içinde alıcam...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun, 120 GB 250 GB olayına takılmamanı öneririm, bende 80'lik fat kasa var zaten sadece save dosyaları ve demolar için kullanıyorsun, taş çatlasa 30-40 gb dolu oluyor. Göz boyama biraz da. ;)

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kampanya tekrar başlamıştır. 17 ocak kadar geçerlidir.

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kampanya 999 fiyat etiketiyle tekrar başlamıştır. 17 ocak a kadar geçerlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt