Playstation 2 Slim çipli (SCPH 90004)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RexDynasty

RexDynasty

Üye
    Konu Sahibi
Playstation 2 Slim çipli (SCPH 90004)
Playstation 2 Slim

Arkadaşlar, öncelikle şunu söyleyeyim: İstediğim fiyat kesinlikle çok değildir! Bana ara sıra böyle cevaplar geliyor çünkü. Makinanın sıfır piyasa satışı ortalama 240TL'den başlıyor! Kanıtını da burdan görebilirsiniz: Benim sattığım makinanın yanında verdiğim aksesuarlar vs. bu istediğim fiyatı az bile kılıyor. Fakat ikinci el olduğundan aşağıda belirttiğim fiyatı istiyorum.

Makinanın birkaç kendi resmi:

İlgilendiğiniz ürün bir Playstation 2 Slim'dir (ince kasa). Makina PS 2 Slim modelinin en sonuncusu SCPH-90004'tür ve çiplidir. Konsolun önünde 2 USB girişi, arkasında 1 optik dijital çıkış ve 1 ağ bağlantısı (ethernet) bulunuyor. Konsol 1 seneliktir, üstünde jelatini bile duruyor. Konsolu 42 oyun (oyun listesini aşağıda görebilirsiniz), 1 Memory Card Killer (Memory Card'lara format atmak için), 1 Action Replay Max (oyun hileleri için), 2 titreşimli kol, 2 Memory Card, tüm kabloları ve orijinal kutusuyla birlikte satıyorum. Yanında hediye olarak da bir DVD çantası veriyorum.

Takas olarak Nokia E51 ve onun ayarında bir telefon düşünüyorum. Tekliflerinizi bekliyorum.
Satış ve takas sadece İstanbul'da ikamet edenler içindir.
İstenilen fiyat: 270 TL (pazarlık payı vardır!).

Oyun listesi:

1. Crash Tag Team Racing

2. Crash of the Titans

3. Street Fighter Zero 3

4. Street Fighter Alpha Anthology

5. Baldur's Gate: Dark Alliance

6. Baldur's Gate: Dark Alliance 2

7. Kingdom Hearts 2

8. Final Fantasy: Dirge of Cerberus

9. PES 2008

10. PES 2010

11. Monster Lab

12. The Simpsons: Hit & Run

13. NBA 2K8

14. Test Drive: Unlimited

15. Destruction Derby: Arenas

16. Super Mario All Stars

17. Call of Duty 3

18. Call of Duty: World at War

19. Tekken 5

20. Uefa Euro 2008

21. Need for Speed: Pro Street

22. Need for Speed: Undercover

23. Need for Speed: Enthusia

24. Alone in the Dark

25. Silent Hill: Origins

26. Winning Eleven 13

27. Resident Evil 4

28. Metal Slug Anthology

29. Juiced 2

30. Metal Gear 3: Snake Eater/Subsistance

31. Medal of Honor: Vanguard

32. Medal of Honor: European Assault

33. 187 Ride or Die

34. God of War

35. Splinter Cell: Double Agent

36. Driver 4: Parallel Lines

37. Ghostbusters

38. Gran Turismo 3

39. Tomb Raider: Underworld

40. Star Wars: The Force Unleashed

41. Lord of the Rings 3: The Return of the King

42. Midnight Club 3: Dub Editi
on

RexDynasty

RexDynasty

Üye
    Konu Sahibi
FİYATI DÜŞTÜ: 250TL (Pazarlık payı vardır!)

RexDynasty

RexDynasty

Üye
    Konu Sahibi
280TL'ye satildi.
Konu silinip veya kapanabilir.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Kime vurdun vurgunu 280 TL ye yazık be YUH:vur.senin verdiklerimle aşagı yukarı aynı olan makinayı Ben 6 Ay önce 35 CD lik program oyun üstelik o zamanlar 6 aylık olan faturalı PS2 90004 almıştım 210 TL ye.Yazık ya

RexDynasty

RexDynasty

Üye
    Konu Sahibi
O sensin kardes. Ben degil. Alan adam da enayi degildi. Elden sattim, adam isi bilenlerden. Uygun olmasaydi almazdi, dimi? Biraz beynini calistir istersen. =) Senin sansin varmis, satan adam ucuza satmak istemis. Adami acimadan kaziklamissin yani. Halbuki belki colugu cocugu vardir, aile gecindiriyordur, bilemeyecegim. Adamin hakkini yedin yani. Helallik isteseydin bare.
Matematigin biraz iyiyse hesap yapalim istersen:
Cipsiz sifir fiyati makinanin 240TL'den basliyor piyasada. Cipli 270TL sifir.
1 oyun piyasada 3TL. Bu durumda 40 oyun * 3 TL = 120TL
Makinayi cipsiz alsan 240TL + cip taktirma 50TL (ki okadar asla düsük degil) = 290TL
1 titresimli kol 10TL + 1 Memory Card 10TL = 20 TL
+ _____________________________________________________

Ne yapti? 440 TL!

Benim makina da eski degildi. 1.5 senelik makinaydi en fazla.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
O sensin kardes. Ben degil. Alan adam da enayi degildi. Elden sattim, adam isi bilenlerden. Uygun olmasaydi almazdi, dimi? Biraz beynini calistir istersen. =) Senin sansin varmis, satan adam ucuza satmak istemis. Adami acimadan kaziklamissin yani. Halbuki belki colugu cocugu vardir, aile gecindiriyordur, bilemeyecegim. Adamin hakkini yedin yani. Helallik isteseydin bare.
Matematigin biraz iyiyse hesap yapalim istersen:
Cipsiz sifir fiyati makinanin 240TL'den basliyor piyasada. Cipli 270TL sifir.
1 oyun piyasada 3TL. Bu durumda 40 oyun * 3 TL = 120TL
Makinayi cipsiz alsan 240TL + cip taktirma 50TL (ki okadar asla düsük degil) = 290TL
1 titresimli kol 10TL + 1 Memory Card 10TL = 20 TL
+ _____________________________________________________

Ne yapti? 440 TL!

Benim makina da eski degildi. 1.5 senelik makinaydi en fazla.

Oyle hesapla ben sana 500 gene çıkartırım kablolarıda dahıl et.Hey yarabbim bilgisizlik cahillik hat safada nerden tutsan elinde kalıyor kulpu!.Be adam ben Alış-verişimi DH den yaparım.Bi zahmet girde bak orda ilanlar verilir fiyat verilir piyasa fiyatı bellidir belli bir ortalamayla ürünler gider.İkinci husus bu yerlerde satılan PS2 fiyatları aşagı yukarı aynıdır.Şuanki piyasasıda yine-180 tl-190 tl dir.Bilip bilmeden laf atıp durma cahil cuhala adamlarla muattap olmam istersen küfür yaz gene sna cevap vermem.Öğrende gel bu işleri! Kimsenin ne hakkını yedik nede yanlış bir durum yaptık burda 280 gibi uçuk bir fiyata sattıgın için sen helallik iste :bann:

RexDynasty

RexDynasty

Üye
    Konu Sahibi
:) Ben daha ne diyeyim ki sana. Neyse kardes, alan memnun, satan memnun.
Hadi saglicakla kal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt