Öneri PLAY STOREDEKİ SİLİNMİŞ UYGULAMALARI SİLME ? YARDIM

Mantıksız değil ama belki senin uygulamayı edindiğin zaman içerisinde Googleplay tarafından bir kampanya yada benzer şeyler yapılmış olabilir diyeceğim ama googlenin yaptıgı açıklamaya göre imkansız bazen promosyon amaçlı indirime gidilebiliyor bunu biliyorum üstteki cevaba ekran resmi de ekladim kontrol edebilirsin.

Yalan söylüyorsun demiyorum zaten okudum haklısın ücretsize çevirirse kalıcı olur ama ben de defalarca bu durumu gözümle gördüm bir sürü uygulama aldıktan sonra ücretli oldu yani bi işlik var o zaman . Veya şöyledir 5 Liradan koyar uygulamayı sonra hemen 0 yapar belki daha sonra tekrar ücretli yapma hakkı vardır . Yani sadece ücretsiz koyulan bir uygulama ücretli olamaz gibi , bana mantıklı gelen bu

Mantıksız değil ama belki senin uygulamayı edindiğin zaman içerisinde Googleplay tarafından bir kampanya yada benzer şeyler yapılmış olabilir diyeceğim ama googlenin yaptıgı açıklamaya göre imkansız bazen promosyon amaçlı indirime gidilebiliyor bunu biliyorum üstteki cevaba ekran resmi de ekladim kontrol edebilirsin.
neden 2 kere yayınlandı ki bu mesaj
senin dediğinde mantıklı 0tl olayıda mantıklı ama çözemedim valla ama kural bu google teyze öyle diyor

Tapatalk kullanıyorsan onda sorun olabilir bazen 2-3 kere atıyor aynı mesajı Neyse fazla uğraşmayalım , ücretliyi 0 TL görünce kaparız yine

Tepkiler: SeloSoftt