Plastik iPhone'un görüntüsü sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Plastik iPhone'un görüntüsü sızdırıldı
Bu yıl Apple'ın piyasaya süreceği yeni ürünleri merakla bekleniyor. Bu ürünlerin arasında Retina ekranlı iPad mini ve iPhone 5S'in yanı sıra klasik iPhone'lara göre daha düşük teknik özellikler ve fiyata sahip olacak olan iPhone modeli plastik iPhone.

Apple yetkilisi Phil Schiller, böyle bir cihazın hiçbir zaman olmayacağını söyledi ortalıkta konuşulanlar ve sızan bilgiler plastik iPhone'un yolda olduğunu işaret ediyor. Plastikten üretilen ve ilk aşamada Çin pazarına sürülmesi beklenen bu yeni modele ait olduğu iddia edilen bir görsel internette yayınladı.

Yayınlanan resimde cihazın alt kısmı görünüyor ve görüntüden anlaşılan o ki plastik iPhone'da da Lightning bağlantı noktası olacak. Ayrıca alt kısımda telefonun kulaklık girişi ve hoparlörü bulunuyor. Görüntüye göre plastik iPhone'un kasa yapısı da iPhone 4 ve 5 gibi düz değil, daha ziyade 3G ve 3GS'i andıran şekilde kıvrımlı hatlara sahip olduğu dikkat çekiyor.
İddialara göre plastik iPhone'un boyutu, iPhone 5′le hemen hemen aynı olacak ve 4 inç ekran ile gelecek. 1136×640 piksel ekranın çözünürlüğü olacağı söyleniyor. Tabi ki hepsi de iddialardan ibaret. Zamanla doğru olup olmadığını göreceğiz.

larten123

larten123

Üye
:tşk:

Enes

Enes

Üye
:hmmm:tşk:

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
:apple: ve plastik iphone. biraz düşündürücü :hmmm :tşk:

Samet.25

böyle bişey varmıdır gercekten veya cıkarsa işlemci ram ne kadar olacak cok merak ediyorum cıkartıcaklarsa telefon almıcam ona göre :D sölesin bişeyler

Software95

Haber için :tşk:

erolustun

Üye
Malzeme kalitesini Samsung'la esitleyecek te ne olacak merak ediyorum.

pRime.

pRime.

Üye
düzeltme: resimde gördüğümüz şey beşinci nesil ipod touch.

Kerim.

Kerim.

Üye
:hmmm fiyati uygun olursa ve performansi en az 4s gibi olursa ben alirim

lordufuk

lordufuk

Üye
Vay apple bu hallere dusermiydi :-)

codblackops2

codblackops2

Üye
plastik deyince niye insanımızın aklına kötü dandik birşeymis gibi geliyor :hmmm belki başka türlü bi plastiktir bu :hmmm

MaxipmaN

Üye
tipe bak :ehe dedim ama belki sonraki telefonum bu olur belki

meme4

meme4

Üye
belli bir kalitede olmak zorunda yoksa abd satış izni vermez ve ce belgesi alamaz avrupadada satılmaz o yüzden korkmamak lazım plastik kalitelidir

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En azından bazıları gibi damacana plastigi kullanmayacaklari kesin. Çıksın görelim.

MrExpert

MrExpert

Üye
ipod touch 5 in aynısı bu :hmmm

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

fk555897

fk555897

Üye
Bence plastik iPhone gerçeği gibi sağlam olmaz. Plastik iPhone alacağıma gider 3310 alırım daha iyi hiç değilse kolay kolay kırılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt