planlar değişti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Görsün, ben gözümle gördüğüme mi inanacam yoksa hayal olanlara mı? Android'e geçmek için minimum Galaxy S2 alınmalıdır. E biz zengin değiliz, 260 TL öğrenci maaşı, iki ay hiçbirşey yemeden-içmeden biriktirilirse ancak 520 TL ediyor. Bununla Nokia 603'ü ekstra kampanyalarla bile zor alıyoruz. Android almak için deli olmak ya da zengin olmak gerekir.

Hasan

Üye
Geçenlerde arkadaşın telefonundan bi angry birds space oynuyayım dedim 10dkda anca oyun menüsü açıldı çok fazla hata veriyor ve kasıyor

---------- Eklendi @ 17:16:37 ---------- Yazıldı @ 17:15:37 ----------

t20

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim dediğim telefonda Samsung Galaxy Pro B7510. Ne telefon, oyuncak gibi :alsana:

ismail010

Üye
experia neo v var arkadaşta uygulamaları bulup yüklemek sorun widgetler temalardır bulcaksın yüklüceksin bide tüm widgetler 1.98 dolar ne alakaysa :) Allahtan burda bi kardeş var o nerden buluyosa paylaşıyo öyle koyuyoz :) bide root olayı var hack gibi bişey onu yapsan güncellemeleri almıyo tel artık en iyisi symbianda kalmak yani:)
Ama oyunsa android alınır bi aspalt 6 oynayım dedim mükemmel ve oyun dosyası 240 mblerde :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Asfalt oyunundanda bir süre bıkarsın, "ulan asfalt için değmedi be" dersin :d:

ismail010

Üye
needforspeed yüklerim :)

Hasan

Üye
Çok bekletiyo oyunlar :hih:

ismail010

Üye
neo v iyi ya hızlı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
603 daha iyi ve hızlı Kamerasal özellikleri zayıf.

Hasan

Üye
kamerayı kullanmam ben zaten ister 2mp olsun ister 8mp kamerası kötü olması iyi olmuş fiyat ucuzlamış :d:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ilerde wp 8 e geçelim dostlar.Nokıa için her türlü. Konuyu güncellecem bugün

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt