Pkk nın israil ile bağlantısı ispatlandı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Pkk nın israil ile bağlantısı ispatlandı !!!
İsrail ile terör örgütü PKK arasındaki ilişkiyi ispatlayan gelişme, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki bir operasyon sayesinde yaşandı.

Terör örgütü PKK mensubu 3 kişi Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta İsrail ajanı olduğu gerekçesiyle tutuklandı.
Lübnan güvenlik birimlerinin İsrail casus şebekelerine yönelik Eylül ayı başında başlatılan operasyonları kapsamında, Lübnan Askeri İstihbarat Teşkilatı, geçen hafta bir operasyon gerçekleştirdi.
Başkent Beyrut'un yaklaşık 20 kilometre kuzeyindeki sahil kenti Jounieh'te gerçekleştirilen operasyonda 3 PKK'lı yakalandı.
Yakalanan terör örgütü mensuplarının sorgulanmaları sonrasında, ''Lübnan'da İsrail adına casusluk faaliyetleri yürüttükleri'' gerekçesiyle tutuklandıkları kaydedildi.
KARAYILAN'DAN İSRAİL'E: TÜRKİYE ORTAK DÜŞMANIMIZ
Bu arada, PKK terör örgütü elebaşılarından Murat Karayılan'ın, önceki gün İsrail'in Channel-2 televizyon kanalına yaptığı açıklamada, Türkiye'nin İsrail'in düşmanları Suriye ve İran ile sıcak ilişkilerine atıfta bulunarak, ''Bizim düşmanlarımız İsrail'in de düşmanlarıdır'' demişti.
PKK'LILAR PROTESTO GÖSTERİSİ YAPMIŞTI
Geçen hafta terör örgütü PKK'nın Lübnan'daki faaliyetlerinden rahatsız olan Hizbullah mensuplarının, PKK'lıların ''PKK'ya yönelik operasyonlar ve idamlar'' nedeniyle başkent Beyrut'ta İran karşıtı düzenledikleri protesto gösterisine müdahale etmeleri nedeniyle yaşanan çatışmada 2 PKK'lı ölmüş, 8'i yaralanmıştı.
Terör uzmanları, Lübnan'da PKK ile ilgili yaşanan son gelişmeler ile terörist Murat Karayılan'ın İsrail televizyonuna yaptığı açıklamaların, İsrail-PKK ilişkilerinin boyutunu göstermesinin yanı sıra, PKK'nın İsrail tarafından ''taşeron'' olarak kullanıldığı iddialarının geçerliliği açısından önemine dikkat çekiyorlar.
 


zaza

zaza

Üye
ben yıllarca diyorum israil pkk yı yönetiyor ama kimse inanmadı herkes yok adamlar onun için çıkmış bilmem ne banane kardeşim insanları öldüren örgütten hayır gelirmi?
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ikisi de bebek katili cok normal ki..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
1
Görüntüleme
442
Eren Değerli
yavuzkaraca
Cevap
1
Görüntüleme
379
codblackops2
Emrgncy
Cevap
10
Görüntüleme
565
HaqperesT
Samsun55''
Cevap
10
Görüntüleme
651
Utku
El~PisToLeRo
Cevap
0
Görüntüleme
395
El~PisToLeRo


Üst Alt