PKK bunu ilk kez istedi

Sponsorlu Bağlantılar

UtkuGARIP

UtkuGARIP

Üye
    Konu Sahibi
PKK bunu ilk kez istedi
PKK'nın üst düzey üyelerinden Cemil Bayık, Türkiye ile barış görüşmelerinin yeniden yoluna oturması ve tansiyonun düşmesi için uluslararası bir arabulucunun devreye girmesi gerektiğini söyledi.

Reuters'in haberine göre, Avusturya medyasına konuşan Bayık, Türkiye'nin Kürtlere karşı direkt dahil olmadan ancak İslamcı militanlara destek olarak bir savaş yürüttüğü suçlamasını yineledi.

Der Standard gazetesinde yer alan röportajda, Bayık, Türkiye ve PKK için "savaş ile çözüm olamaz, dolayısıyla mutlaka siyasi bir çözüm aranmalı" diye konuştu.

Bayık, "Bir hareket olması gereken noktaya ulaştık. Bu yüzden üçüncü güçlerin bu süreci gözlemlemesini istiyoruz. Bu, Amerika Birleşik Devletleri olabilir. Uluslararası bir delegasyon da olabilir." açıklamasında bulundu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vardır bir bit yeniği!

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Şu amerika neden her deliğe burnunu sokmak zorunda acaba ?

1-kanuni

1-kanuni

Üye
Tabiiki var bi bit yenigi. Bölgede petrol oldugu sürece amerika herseye burnunu sokacaktir. Türkiye bölgede güclü olmasi diger devletlerin gözüne batiyor ve kimse türkiyeyi güclü görmek istemez, yaninda bir rakip deyilde, sözde müttefik diye laf eder ve yüzüne güler. Arkandan ise PKK gibi bir Terörörgütüne dogrudan olmasada gizli sekilde yardim eder, arkamizdan kuyumuzu kazarlar. Yillardir avrupanin, suriyenin, yunanistanin yaptigi gibi. Daha bizim insanimiz nekadar delil istiyor, benim aklim ermiyor. Yillardir operasyonlarda bu örgüte karsi alman yunan silahlari ortaya cikti. Alman kimlikli vatandaslari yakalandi bu köpeklerlen ayni safta savasan. Suriyedeki kamplarimi söyleyeyim yoksa yunanistandaki kamplarimi. Ermenistan zaten bunlarlan ayni kafada. Bizim insanimiz ne yapiyor? Izliyor. Aferim, bu gidislen daha nekadar izliycekler? Bakin bosnaya. Okadar büyüklerin uyarilarina karsi gencler aldiris etmediler, sirplari hirvatlari dost bildiler. Kaynasiriz dediler. Nedense ama onlar hicbir zaman bosnalilari dost görmediler. Kadin erkek demediler, coluk cocuk demediler. Katleddiler. Tarih onlara ve aslinda akliselim olan insanlara en feci ve en aci bir sekilde gercekleri ortaya koydu. Malesef. Yazik deyilmiydi onca insana? Zamaninda Osmanli araplari dost bildi. Ayni aci gercek su yüzüne cikti, araplar ingilizler ilen ve fransizlarlan ve digerleri ilen bize arkadan saldirinca. Evet, DOST Deyiller ve asla olmayacaklar! Kibrista baris harekatini gerektiren olaylar aynisi. Yunanlar ve rumlar neler yaptilar. Daha görmüyormusunuz. Dost deyiller. Ya Ermeniler? Hamile kadinlarimizin karinlarina bicak, mizrak, kilic saplamak ne demek. Hangi insan bunu baska insana yapar. Ve utanmadan arlanmadan, soykirimindan bahsediyorlar. Hayir, kesinliklen Dost deyiller. PKK 30 seneyi askin neler yapti ve yapmaya devam ediyor? Daha yetmedimi? Daha neyi görmeniz lazim uyanmaniz icin? Bukadar delili kör bile görür, ama malesef bizim insanimiz halen uyuyor halen uyuyor. Ne yanlis bir söz ve ne tehlikeli bir söz: Bana dokunmayan yilan 1000 yil yasasin. Ne sacma ne mantiksiz bir söz. O yilan yarin gelip seni beni sokacak. Ve diyorsunuzki, amerika neden herseye burnunu sokuyor. Birkere düsünün aklinizi kullanarak. Eger bir devlet baskani bir pkk TERÖR Örgütü yandaslari ilen beraber ayni karede yer aliyorsa ve onlarlan beraber gözyaslari döküyorsa, ben bunu kesinliklen kabul etmem. Onlar senin onca askerini sehit etmis, cocuklari babasiz birakmis, bacilarimizi dul birakmis, anneleri babalari evlatsiz birakmis. Ögretmen sehit etmis ve daha ne pislikler yapmis. Yarin ne devlet nede VATAN diyecek birseyiniz kalmayacak. Ozaman ya irak olacak ya afganistan olacak yada bosna olacak. Ama bizim insanimiz bana öyle geliyorki, bosna kadar olamayacak. Sen git askerini dogudan cek, pkk oradaki yönetimi denetimi ele alsin. Daha neler. Sor bakalim almanyaya, bize acaba 5 metrekarelik kücük bir alani verirmi? Fransa ne yapti? Topladi cingeneleri ve romanyaya ucaklarlan gönderdi. Verdimi vatantopragini? Biz o topraklari öyle hediye almadik. Onca sehit verdik, kan akittik. Elin capulcusu gelipte ona buna kendini bilmez onunbunun masasina hediye versin diye vermedik okadar sehit. Bu vatan ugruna ne gercek müslüman vatanevladi, hafiz hoca sehit oldu. Yazik, cok yazik.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: UtkuGARIP ve The SLayeR
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Alnindan opuyorum kardesim

Yönetici tarafından düzenlendi:

killlerman

Üye
İki yüzlü avrupa ve gazetelerine sanki kahramanmış gibi röportaj veriyor bu şerefsiz.

Üst Alt