PKK aynı kışlaya yine saldırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
PKK aynı kışlaya yine saldırdı
Önceki gün 6 askerimizin şehit olduğu İskenderun'daki kışlaya ikinci saldırı... PKK bu kez taciz ateşi açtı.
Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde 6 askerin şehit olduğu İkmal Destek Komutanlığı'na taciz ateşi açıldı.
İskenderun İlçesi'nde önceki gün nöbet değişimi yapan askeri kamyonete düzenlenen roketli saldırı sonucu 6 asker şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı İlboğa Kışlası İkmal Destek Komutanlığı’na taciz ateşi yapıldı.Saat 01.30 sıralarında Hatay- Adana Otoyolu'nda hareket halindeki bir araçtan komutanlığa ateş açıldı. Can kaybının yaşanmadığı olay sonrası , güvenlik güçleri, otoyol boyunca güvenlik önlemi aldı, bölgede operasyon başlattı.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu k*pekler misilleme yapıyor güya en büyük destekçileri israil belası adına :sinir

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
iyice işi azıttı bunlar bizi tekrar tarih yazmaya zorluyolar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Istesek çok kısa bir sürede cozulebilecek bir mesele ama uğraşıyorlar iste ...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aksi

Aksi

Üye

Allah belalarını versın..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Daha ne Kadar izlenicek İsrail lübnanda hizbullah ın esir Aldıgı iki askeri için 1 milyon lübnanlıyı öldürdü her akşam işten geliyorum haberleri açıyorum şu karakola saldırı şurada Şu kadar yaralı Şehitlerimizin Ruhları şad olsun ama artık bir şey olmalı

Lacrymosa

Üye
Bunları gördükçe sokaktaki köpeklerin ne kadar değerli olduğunu anlıyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bizimde saldırmamız lazım biz neden saldırmıyoruz o kö***lere anlamadımki saldırın ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Bu Köpeler İsrail Arkasında Zannediyorlar Farkında Bile Degiller İsrail Kukla Gibi Oynuyor Bunlarla...

"Tencere Yuvarlanmış Kapagını Bulmuş"

2'side Köpek...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
║█►→ØиuЯ←◄█║;2357048' Alıntı:
Bu Köpeler İsrail Arkasında Zannediyorlar Farkında Bile Degiller İsrail Kukla Gibi Oynuyor Bunlarla...

"Tencere Yuvarlanmış Kapagını Bulmuş"

2'side Köpek...
katılıyorum

WitchKing

Üye
anca tatbikat yapılsın daha fazlası deyil tatbikatlar yerine terörist kovalasalar daha iyi :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
anca tatbikat yapılsın daha fazlası deyil tatbikatlar yerine terörist kovalasalar daha iyi :(
daha ne yapsın askerlerimiz helikopterle havadan tarıyo tanklarla yolları denetliyo mayınlı tuzaga karşı sinyal bozucuyla geziyo e bunlarda insan insanüstü özellikleri yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...