Piyon

Sponsorlu Bağlantılar

yunus486

yunus486

Üye
    Konu Sahibi
Piyon
Size kısa bir öneride bulunmak istiyorum sadece.Yaptığım sizinde bilgilenmenizi sağlamak.Bir kitaptan bahsedeceğim hepsi bu kadar.
Uzun zamandan beri blog'unu takip ediyorum. (michealsikkofield.blogspot.com)blog'un kendisine burdan ulaşabilirsiniz.Kendisinin blog'un da gizli örgütler, din ve klasman dışı olarakta yazdığı envai çeşit yazıları bulunmaktadır.

Bu arada bu arkadaşın "Piyon' adında yazdığı kitabıda mevcuttur.Kitabın türü romandır.

“Eğer dünyanın gerçekleri çok rahatsız ediciyse kendinizi yalanlara inandırırsınız ve sizin doğrularınız da o yalanlar olur.

Eğer siz o yalanları kendi dünyanız yaparsanız, dünyaya ait gerçeklerin hiçbir önemi kalmaz. Zira sen neyi görüyor ve yaşıyorsan, hayatın da o olur. Hayatın senin yaşadığın kadardır. Gerçeklerle dolu sıkıcı bir dünyayı yaşamaktansa yalanlarla dolu bir dünyayı yaşamak daha tatlı gelir insana.”(s.9)

Bu dünyada bize bu güne kadar dayatılanları, bize doğru gösterilen bütün yalanları, herşeyin para üzerine ve güç üzerine kurulan bir oyun olduğunu güzel bir şekilde bize anlatan araştırma, okuma merakı yüksek ve aslında herşey bu kadar gözümüzün önündeyken bize bunları gösteren bir arkadaşımızdır.

Medyanın dayatmalarına inanıyor; medyanın, televizyonun gerçeklerine inanıyor, hiçbir konuyu bilmeseniz bile her konudan en az 1 cümle biliyorsanız; araştırmıyor, okumuyor bilgi sahibi olmadan birilerinin doğrularına körü körüne inaniyorsanız artik siz de bir piyonsunuz.Bunu değiştirmek için "Piyon" u okuyun.Ve unutmayın ki her okuduğunuzada inanmayın.Çünkü insanlar bu doğruların arasina ufak yalanlar (99 doğru 1 yanlis seklinde) katarlar ve önemli olan bizim o 99 doğruyu almamızdır.1 yanlış tuzağına düşmememizdir.Ve tabikide sadece "Piyon" u okumayın.Okuyun ama herşeye inanmayın..

Sevgilerimle..
 


Üst Alt