*** piyasanın en gerçek iphone si ***

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihatbjk44

Üye
    Konu Sahibi
*** piyasanın en gerçek iphone si ***
merhaba...,,
süper yeni modelimiz iphone ile karşınızdayız..bu ürün sadece bizde var...tekrar ediyorum sadece bizde var..aynısından getirene 1 tane telefon hediye :)
wireless,
çift hat,
java,
video,
tv,
radyo,
opera tarayıcı,
ebuddy vs..daha sayamadığım birçok uygulama...
200 tane sattım bi sorun gelmedi...alan bi daha aldı..ve son 7 telefon kaldı
KISACA ŞU KADAR SÖYLÜYORUM...TELEFON BİLDİĞİNİZ İPHONE .....GEREK MENÜ GEREK TEMA GEREK KASA GEREK DOKUNMATİK İLE APPLE İPHONEDİR..
KALİTESİZ MAL SATIP SORUN YASAMAK İSTEMEDİĞİMİZ İÇİN 2 YIL GARANTİMİZ ALTINDADIR.
İSTER KAPIDA ÖDEME SECENEGİ , İSTER HAVALE İLE ALİSVERİSİMİZİ KOLAYCA YAPABİLİYORUZ..
fiyatımız 399 tl dir...
daha detaylı bilgi için
iletisim : [email protected]--- mail & msn
iletişim : 0555 460 22 52

yasak122

Üye
kardes aynısı bende war alanlara tavsiye ederim

cihatbjk44

Üye
    Konu Sahibi
saolasın ;)

ykdeniz

Üye
iyide ne alacaz bir foto konamazmı...

--------------- Ekleme ---------------

satılan telefonların lütfen 1 resmini koyalım özelliklerini yazalım.... daha iyi olur kanısındayım...

SquaLTR

Üye
bendeki daha gerçek D

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
arkadaşlar bu telefona 399 yani 400 tl veren enayidir hemde öyle bir enayidirki bu telefonu bu adam taş çatlasın 100 dolara almıştır tanesini gerisiniz siz hesaplayım modelinide belirtmemiş gelin ben size 210 tl y şu an piyasadaki en iyi model olan j200 vereceğim çin işiyle uğraşan kime sorarsanız sorun j200 cevabını alırsınız içerisinde i türkçesi olsun javası olsun wifisi olsun benzerlk olsun tek geçerim 210 tl ful aksesuarlı vericem şarj kulaklık usb bağlantısı isteyene 1 gb hafıza kartı gerek olmaz telefonumun kendi hafızası 100 mb zaten

oguzhankaraca

Üye
DOĞUBEYAZITTA ASKERLİK YAPTIM GELİRKEN ALDIM :d 130 TL :) DEDİGN HRŞEY İÇİNDE :)

furkantel

Üye
güzelse almayanlar alsın

74marti

74marti

Üye
arkadaşlar gitti gidiyordan araştırmadan bu telefonlara bukadar para vermeyin bundan daha ucuza bulursunuz

furkantel

Üye
arkadaşım gerçek iphonde çift hat olmaz tv olmaz git sen çocuk kandır...

thecarisma84

Üye
yurt dışı genel fiyatları 60 dolardan başlıyor, hadi türkiyeye gelmesi kayıtları vs ile maksimum yapacağı tutar 130-150 tl, gerisi kar, bütün bunlar bir yana, çakma iphone a 400 tl vereceğinize sahibinden de gittigidiyorda 2gler 3oo tl den, 3g ler 550 tl den başlıyor, bu paraya "adam kazıklamak" oluyor bu fiyatınız...

arkadaşlar şahsen 1 yıldır çeşitli şekillerde çin malı iphone benzeri telefonlar kullandım, aynı zamanda ihracatçıyım farklı sektörde, inanın orjinal marka haricinde hiç bir telefondan zevk alamıyorsunuz. nokia e63 kullanmıştım, fiyatları düşmek üzereyken elimden çıkardım, yaklaşık 11 yıldır telefon kullanıyorum, nokia ve en son olarak iphone harici telefonlar hikaye ;)

ahmettokmak01

ahmettokmak01

Üye
bende doğubeyazıtta askerlik yapıyordum bende 225 tl aldım ve senin yazdıgın özelliklerin aynısı mevcut en güselide operanın 5 versionlu olması ve 2 yıl garantili kardeş :))

sercankolay

Üye
benim telefonda dediğin özelliklere sahip ve hiç bir sorunuda olmadı gayette memnunum

cafer1919

Üye
aynısı bendede var kardesler satıyorum alan varsa wıfı java tv opera felan hepsı mevcut 130 tl 4 aydır kullanıyom

alpaticaret

alpaticaret

Üye
kardeş bende j 2000 var çok süper bir telefon.gprs ayarlarını nasıl yapacağımı yazarmısın.şimdiden teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt