Piyasada olan WP akıllı telefonlar WP8 yerine WP7.8 güncellemesi alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonLife1

Üye
    Konu Sahibi
Piyasada olan WP akıllı telefonlar WP8 yerine WP7.8 güncellemesi alacak
Microsoft’un Windows Phone 8 tanıtımını gerçekleştirdiği ABD San Francisco‘dan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oldukça gelişmiş donanım özellikler, Microsoft’un işletim sistemi Windows 8‘de kullanılan çekirdeğin kullanıldığı Windows Phone 8 bu yönü ile oldukça önemli bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkıyor.

Ancak görülen o ki, şu an piyasada olan Windows Phone işletim sistemi yüklü cihazlar Windows Phone 8 güncellemesi alamayacak. Gelen bilgilere göre Microsoft satışta olan WP cihazları için Windows Phone 8 güncellemesi yayınlamayacak. Sebep hakkında henüz tam bir bilgi mevcut değil. Ancak sebebin düşük donanım bileşenleri olabileceği kaydedildi. Microsoft Windows Phone 8, daha sonra çıkacak olan akıllı telefonlar ile birlikte gelecek. Şu anda piyasada olan Nokia Lumia serisi gibi akıllı telefonlar için ise Windows Phone 7.8 güncellemesi gelecek. Windows Phone 7.8 ile Windows 8′in önemli özellikleri gelecek. Gelen özellikler arasında boyutu değiştirilebilir “live tile” gibi özellikler de olacak.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Büyük ihtimal alamayacaklar.çünkü donanım yetmiyor

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bu haberi Nokia kötü yaptı gibi lanse ediyor çoğu kişi ama Nokia yapabileceğini yapmış.Donanım özellikleri hariç Wp 8 in bütün özelliklerini telefonlarına verecek zaten başka yapabileceği bir şey de yok ama Wp8 ile gelecek telefonlara 18 ay güncelleme garantisi verildi bu daha uzun da olabilir tabi çok başarılı bir hamle insanlar hiç yoktan 1.5 yıl garantili telefon almış oluyorlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dun akşam ki sunumu canli olarak izledim.Mevcut cihazlar icin wp7.8 ve wp8 starter experience diye iki guncellemeden bahsedildi.

sataer

Üye
Nokia Lumia900 de WP 7 nin desteklediği en üst donanımla piyasaya çıktı donanım kısıtlamaları olmasa çok farklı olabilirdi ama dün Lumia900 üzerinde wp7.8 gösterildi ve wp8 den gelen yazılımsal her özelliği almış

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nokia elinden geleni yapmış zaten.Donanım yetersiz onlar ne yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt