Pixel 2, Pixel 2 XL ve iPhone 8, iPhone8 Plus Özellik Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pixel 2, Pixel 2 XL ve iPhone 8, iPhone8 Plus Özellik Karşılaştırması
Bu haberimizde piyasada bulunan en güncel amiral gemilerinden Pixel 2, Pixel 2 XL ve iPhone 8, iPhone8 Plus modellerinin özellik karşılaştırmasını yapacağız.



Aylarca çeşitli spekülasyon ve kaçak sızıntıların ardından, 2017 yılının en büyük amiral gemisi akıllı telefonlarından iki tanesi artık resmi olarak duyuruldu. Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL, Android dünyasının en üst noktasında yer alan cihazlar olarak resmen duyuruldu.

https://www.maxicep.com/google-pixel-2-ve-pixel-2-xl-resmi-olarak-duyuruldu
Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL Resmi Olarak Duyuruldu
Ancak bu yıl Google sadece Apple ve iOS ile değil, Samsung, LG ve diğer Android telefon üreticilerinden gelen zorlu rekabetlerle karşı karşıya kaldı. Bu yüzden yeni akıllı telefonların piyasada bulunan mevcut cihazlardan aşağı kalır bir yanının olmaması gerekiyordu.

Pixel 2 ve Pixel 2 XL modelleri aslında Android'in en yeni sürümü ve birinci sınıf donanım özellikleriyle Google'ın, iPhone'lar ve diğer Android telefonlar ile rekabet edebilecek başarılı ticari akıllı telefon geliştirmeye devam edeceğini gösteriyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ilk Pixel serisi cihazları rekabetin önceden belirlediği belirli özelliklerden yoksun olsa da, Google'ın en yeni amiral gemisi cihazları bu durumun artık böyle olmadığını gösteriyor.

Tablo ve karşılaştırmanın devamı için => Pixel 2, Pixel 2 XL ve iPhone 8, iPhone8 Plus Özellik Karşılaştırması
 


Üst Alt