bak şimdi. Oynadim hem de eski kanlı pişticilerdenim. Elimde 3 as bir tane de 6'li var. Piltiye yattim. Elimde 3 as olmasina ragmen yere 6'liyi attim. Valeyle kesti. E mecburen as aticam başka secenek yok. Elimde 3 asla piştiye ystiyorum ve cpu 4. Ası yapiştiriyor. Daha ben ne yapayim.
zalım cpu

Bana da çok oluyor.Artık pes dedim bu sefer farkla olacak ama yine olmadı telefonu atacak yerde yoktu soktum cebe![]()
![]()
sağlık olsun kardeşim, Özgür abinle biraz eşli takıl puanı yükselt bari![]()
Bu rozet konusu nasıl olacak Özgür abi kapacak bütün rozetleride nasıl verilecek rozetler bir bilgin var mı Özgür Abi.
bak şimdi. Oynadim hem de eski kanlı pişticilerdenim. Elimde 3 as bir tane de 6'li var. Piltiye yattim. Elimde 3 as olmasina ragmen yere 6'liyi attim. Valeyle kesti. E mecburen as aticam başka secenek yok. Elimde 3 asla piştiye ystiyorum ve cpu 4. Ası yapiştiriyor. Daha ben ne yapayim.
Profesyonel'i CPU'ya daha fazla kağıt gitsin diye yapmadım. Kağıt dağıtımı level'a göre değil. Her şekilde random gidiyor. Tamamen şans işi.
Oyunda kesinlikle hile yoktur, sadece profesyonel çok iyi oynar.
Bu yorumlardan sonra oyunu aldım, inan çok beğendim. Harbiden güzel bir uygulama olmuş eline sağlık Emre.Profesyonel'i CPU'ya daha fazla kağıt gitsin diye yapmadım. Kağıt dağıtımı level'a göre değil. Her şekilde random gidiyor. Tamamen şans işi.
Oyunda kesinlikle hile yoktur, sadece profesyonel çok iyi oynar.

bende şans yok o zaman
)
Gayet açıklayıcı
Bu arada (vale)bacakla pişti yaptı ya la![]()
Bu yorumlardan sonra oyunu aldım, inan çok beğendim. Harbiden güzel bir uygulama olmuş eline sağlık Emre.![]()

Gayet açıklayıcı
Bu arada (vale)bacakla pişti yaptı ya la![]()
1782.sıra iyi mi?
nerelerdesin gökçen abi göremedim seni

Daha yeni başladı eksilerden kurtulsun Bi![]()

Çok beğendim Emre tekrar eline sağlık.Teşekkür ederim umarım beğenirsiniz
Bu konu hakkında çeşitli kurallar vardı. Vale ile pişti yapınca iki kat puan olanı uygun gördük.

1782.sıra iyi mi?
Çok beğendim Emre tekrar eline sağlık.
Özgür'e bir mesajım var arkadaşlar, iletirseniz sevinirim.
Sevgili Özgür,
Eğer yerinde sayar ve bana bir sene gibi kısa bir süre müsaade edersen, bu durumda seni yakalayabileceğimi umut ediyorum.
(İmza) Tiger

1782.sıra iyi mi?
Çok beğendim Emre tekrar eline sağlık.
Özgür'e bir mesajım var arkadaşlar, iletirseniz sevinirim.
Sevgili Özgür,
Eğer yerinde sayar ve bana bir sene gibi kısa bir süre müsaade edersen, bu durumda seni yakalayabileceğimi umut ediyorum.
(İmza) Tiger

[email protected] adresine yazarsanız değiştirebiliriz.Sıralamada ki takma adımızı değiştiremiyor muyuz acaba?