Pişmanlık Fayda edermi .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KralBaykus

KralBaykus

Üye
    Konu Sahibi
Pişmanlık Fayda edermi .?
Sitemizin Sürekli Üyelerinden YARBAY ' mangdaşire' Küfür ettiği için şuanda cezalı durumda. Görüşütüğüm birisi kendisi . Pişmanlığını Benim dile getirmemi istedi. Yöneticilerden onun adına '' AF '' istiyorum. Olsada olmasada Teşekkürler.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: adasdass

-efşan

-efşan

Üye
Sevdiğim bir şahıs idi kendisi.
Şaşırdım banlanmasına..

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ismi Erim'di galiba. Bi ara psp1004 gibi bir avatarı vardı. Dönmesini isteriz tabi ama acaba mümkün mü? :hmmm

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
öyle iyi bir üye niye küfür ederki

• Beğen
Tepkiler: adasdass ve -efşan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence herkes ikinci bir şansı hakeder

• Beğen
Tepkiler: adasdass, FatoŞ ve -efşan
symbian.forever

symbian.forever

Üye
kurucu admine sormak gerek. Ozan abiye

• Beğen
Consul9

Consul9

Üye
Pişmanlık fayda etmez.Bir sürü banlanan üye var.Onların haklarına geçilmez mi sizce?

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
Açık açık küfür etmiş sitede ve böyle bir küfür direkt siteden uzaklastırma gerekmektedir, yapılacak birşey yok gerçekten.

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
O kim ya? :blink:

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
daha önce bu konuyu kendim bizzat dile getirdim mangdaşire için. Bu arkadaşımız s60v5 bölümlerinde insanlara yardımcı olan bazı kişilerden bir tanesi idi.Bana zamanında ilk yardım eden o idi. Bunu kendisinede söylemiştim zaten. Gözlemledigin kadarı ile forumda kimse ile hiç bi sorunu yoktu . Gayet efendi bir arkadaşımızdı. Daha önce ben hiç birine kötü söz söyledigini görmedim veya takıştıgını. Kısacası oda benim gibi foruma deger veriyodu . O banlanınca direk kendimi onun yerine koydum. Şaşırdım ve üzüldim . Aynı şeyleri yapıyoduk çünki oda yardımcı oluyodu gerektiginde paylaşım yapıyordu. :( Banlanma olayı şöyle oldu . S60v5 te adamın teki konu açtı. Yok biz işte fw yapcaz ram 80 mb olacak . Ev ekranı hem şöyle hem böyle olacak falan. Kendi yazdıgımız programla yapcaz bu işi v.s tabi bu konu bir çok arkadaşın ilgisini çekti. Bende dahil.Ama konuyu açan o kadar emin konuşıyorki beni bile kandırdı. 1 hafta falan bizi oyaladı işte şöyle şöyle yapcaz uççaz falan. Sonra bi baktık iptal oldu diyor. Ama bizi öyle bi sevindirdiki ilk başta bizim s60v5 ciler hap magdur oldugu için her şeye inanır veya çok umutlu olurlar. Ama adam öyle deyince bir çok kişi nasıl sinirlendi anlatamam. Sonra işte konu sahibi şöyle açıkladı "kuzenim bana şaka yapmış buraya yazdıkdıklarımı aslında kuzenim yazmış ben özür dilerim bu hesabıma ban atıyor um şifresini kuzenim çalmış çünki dedi. Bu lafları duyunca bir çok kişi küfür etti bunu eminin ben de dahil. Adam bizi öyle kandırdıkı sinir olduk. Ama bizim ettigimiz küfür içimizdendi yani foruma yazmadık anlatabildi mmi ? Ama mangdaşire' sanırsam bı anlık sinirle istemeden o sözcügü kullandı . Sonra yazdıgına pişman oldubence ama işte belkide o anda başka bişeye sinirlendi bi anda istmeden oldu işte . Durum böyle ben ona ulaşabilirsem onu tekrar aramızda olmasını saglıcam :)

----------Eklendi @ 23:06:35 ---------- Yazıldı @ 23:01:08 ----------

geçen dedigim bişi vardı .Ben daha önce bu yönetim ile görüştüm. Demiştim ki:forumda iyi geçinen paylaşım yapan yardımcı olanlara hoş görülü davrasanız yani küfür etti diyelim . Sınırsız ban yerine 3 ay ceza verin. Ama sınırsız vermeyin diye . Onlarda forumun neresini hizmet ettiy etsin bizim iöin o önemli degil. Kurallar var . Küfürün cezası ne olursa olsun sınırsız ban demişlerdi .Yöneitimde haklı aslında . Herkese eşit olmaz zorundalar ;)

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
ozan kardeşim herkez bence ikinci bir şansı hak ediyor bu arkadaşımızada son bir şans verelim hem herkez banın kaldırılmasını istemiş demekki forum için yararlı ve efendi biri bence pişman olan birine ikinci bir şans verilmeli

• Beğen
mstf_l

mstf_l

Üye
benim blldiğim kadarıyla zaten kendisi açık bir küfür etmemişti zaten nokta koyarak etmişti

ama bence önemli olan nasıl ettiği değil de anılın dediği gibi sınırsız ban yememesi en azından
kendisi bu foruma çok şeyler katmıştı ve katacaktı kuralların bence biraz hafifletilmesi lazım

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar tekrar inceledim de gerçekten buraya örnek olarak bile yazamayacagim yazıları mevcut arkadasın, kabul edilebilecek bir tarafı yok ve bir anlık yapılan birşey de degil daha önceden de oldukça uygunsuz konusmaları olmuş.

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ben tanimiyorum fakat ban almis bir uyenin geri gelmesi demek bundan sonraki verilecek ve verilen ban'larin tekrar gozden gecirilmesi anlamina gelirki boyle bir olay dusunulmesi bile yanlis olur.
Ozaman herkez bu istismardan nasibini almak ister ve karsilik bulmadi zamanda vay demek adam tutarsiniz diyerek fake hesaplar acilip konulara saldiri baslar.

verilen bir ceza kesinlikle o sebep yada bu sebep yuzunden affedilemez.

kisinin kendisini bilmesi kadar buyuk bir erdemlik olamaz...
erdeme sahip olan kiside klavyesine ve parmaklarina hakim olmak zorundadir...
iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve adasdass

adasdass

Üye
arkadaşlar yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.ben mangdaşire nickli üye.ara sıra girip hala forumu takip ederim.ama adminimiz bu konuda büyük ölçüde haklıdır.ben kendimin sonsuza kadar ban almasını haksız buluyorum tabikide ama küfür eden kişi de ceza almalı.zaten o aralar girdiğim eski mesajlarım uygunsuz olabilir.ayrıca benim banımın açılması diğer banlanan arkadaşlara haksızlık olurdu.neyse uzatmaya gerek yok... s60v5 cilere ve ara sıra ziyaret ettiğim android bölümüne selamlar olsun.kendinize iyi bakın :)

not:biliyorum geri dönemem ama geri dönme hakkım olsaydı da adminimizin sözlerine bakılırsa tekrar ban alma ihtimalim yüksekmiş.neyse tekrar kendinize iyi bakın...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
adına istek yapılan banlı üye fake hesapla gerekli açıklamayı yapmış

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bir atasözüdür ama hakikatı vardır. "Eline Beline Diline sahip ol "

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkdaş adına üzüldüm ama yönetim haklı
Bir taviz diğerlerini doğurur

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Arkadaslar tekrar inceledim de gerçekten buraya örnek olarak bile yazamayacagim yazıları mevcut arkadasın, kabul edilebilecek bir tarafı yok ve bir anlık yapılan birşey de degil daha önceden de oldukça uygunsuz konusmaları olmuş.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt