KralBaykus
Üye
Banlanma olayı şöyle oldu . S60v5 te adamın teki konu açtı. Yok biz işte fw yapcaz ram 80 mb olacak . Ev ekranı hem şöyle hem böyle olacak falan. Kendi yazdıgımız programla yapcaz bu işi v.s tabi bu konu bir çok arkadaşın ilgisini çekti. Bende dahil.Ama konuyu açan o kadar emin konuşıyorki beni bile kandırdı. 1 hafta falan bizi oyaladı işte şöyle şöyle yapcaz uççaz falan. Sonra bi baktık iptal oldu diyor. Ama bizi öyle bi sevindirdiki ilk başta bizim s60v5 ciler hap magdur oldugu için her şeye inanır veya çok umutlu olurlar. Ama adam öyle deyince bir çok kişi nasıl sinirlendi anlatamam. Sonra işte konu sahibi şöyle açıkladı "kuzenim bana şaka yapmış buraya yazdıkdıklarımı aslında kuzenim yazmış ben özür dilerim bu hesabıma ban atıyor um şifresini kuzenim çalmış çünki dedi. Bu lafları duyunca bir çok kişi küfür etti bunu eminin ben de dahil. Adam bizi öyle kandırdıkı sinir olduk. Ama bizim ettigimiz küfür içimizdendi yani foruma yazmadık anlatabildi mmi ? Ama mangdaşire' sanırsam bı anlık sinirle istemeden o sözcügü kullandı . Sonra yazdıgına pişman oldubence ama işte belkide o anda başka bişeye sinirlendi bi anda istmeden oldu işte . Durum böyle ben ona ulaşabilirsem onu tekrar aramızda olmasını saglıcam 

Arkdaş adına üzüldüm ama yönetim haklı
Bir taviz diğerlerini doğurur
Arkadaslar tekrar inceledim de gerçekten buraya örnek olarak bile yazamayacagim yazıları mevcut arkadasın, kabul edilebilecek bir tarafı yok ve bir anlık yapılan birşey de degil daha önceden de oldukça uygunsuz konusmaları olmuş.