Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiPIRANHA ZEN
Sponsorlu Bağlantılar
anlıkileti
Üye
Konu Sahibi
PIRANHA ZEN
Arkadaşlar Piranha firması akıllı telefon üretimine başlamış. İlk model olarak ZEN modeli geliyormuş ayın 24 de satışa sunulacak özelliklerine baktımda markalara boşuna para veriyormuşuz arkadaş incelemenizi tavsiye ederim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kingleng123
Üye
Guzel bir telefon gercekten ama bataryadan kaybediyor 2000 mAh olmasi buyuk sıkıntı
Yazılım üzerinde düzenleme yapılmış sanırım çünkü 13 saat kesintisiz 3G görüşme süresi oldukça iyi bir süre satışa çıksın alıp görecez. Almayı düşünüyorum alırsam cihaz hakkındaki tespitlerimi buradan paylaşırım. Çok telefon değiştiren biri olarak markalara para vermekten gerçekten bıktım. Aynı özelliklere sahip bir cihaz almaya çalışsam 1800 tl ödemem gerekir. O parayla 3 tane bundan alırım arkadaş.
beytullah6767
Üye
Batarya Hariç güzel
dayannight
Üye
yine de çıksın böyle telefonlar en azından diğer markalar indirime gider yada bunlara yakın telefonlar çıkarırlar
0MG90
Üye
Android 4.3 değilse almam ben güncelleme vermez bunlar
anlıkileti
Üye
Konu Sahibi
Farklı forum sitelerinde güncelleme desteği verileceği belirtilmiş. Firmanın ceosu sanırım bu açıklamayı yapmış.
caglar b
Üye
Dandik business tab 7 ye bile jelly bean güncellemesi vermiş bir piranha, bu telefonu desteksiz bırakmaz
Legendary.
Üye
general mobile discovery 2 veya discovery elite alacağım bi ihtimal buna bakarım
blackaid
Üye
servisi düzelmiştir umarım çok şikayet ediliyordu piranha servisi bu telefon galiba blu life one m sanırım kamerada değişiklik yapılmış
dejavu178
Üye
benimde dikkatimi çekti bu telefon ama discovery 2'yi beklemeyi düşünüyorum