saner80
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürle uzun zamandır tabletimden avea gsmobile ile internete giremiyordum bu programla girdi.
fakat bir sorun oldu. pc de internete giremez oldum. aveanın kendi bağlantı yöneticisi 3g modemi bulamıyor haliyle baglantı yapamıyorum.
bu program movistar ın olduğu için galiba kendi programında 3 adet baglantı buluyor fakat hiçbiiryle baglanmıyor.
acama pc de nasıl bağlanırım. veya aveanın eski yazılımına nasıl dönerim
mrb..aynı sorun benimde başımda var şu an 3 gündür araştırıyorum çözüm maalesef bulamadım.. bununla ilgili siz bir çözüme ulaşabildinizmi peki..
arkadaşlar ZTE-MF190 driverını yükleyin herhangi aveanın proğramını deneyin. Öncelikle arkadaşımın avea jetini aldım sonra taktım normal kurulumunu yaptım sonra benim kartalcelli taktım driver yüklendi. Zte internet diye bir proğram buldum onunla çalıştırdım şimdi internete girdim. Ama önceki kartalcelli arıyorum malesef ve ilk kurulumu yapamayacam artık
yüklemene gerek yokaynı modemle olmuyor. bendede iki modem var. ancak movistar yüklü olan hiç bir şekilde internete baglanmıyor. movistar yerine aveajeti tekrar nasıl modeme yüklüye biliriz.
Aynı sorunu bende yaşıyorum modemi pcye taktığımda pc modemi görmüyor modemin ışığıda yanmıyor artık.Nasıl eski haline getirebilirim yardım lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?