Piranha Tableti veya Android Tablet Pc yi ZTE MF 190 ile internete bağlama çözümü.

Sponsorlu Bağlantılar

saner80

Üye
    Konu Sahibi
Piranha Tableti veya Android Tablet Pc yi ZTE MF 190 ile internete bağlama çözümü.
Avea veya Taraftarcell ZTE MF190 3G modemi androit tablete takıp internet bağlantısı kuramayanlar, aşağıdaki linkteki programı indirip, 3G modemin yazılımını güncelleme yaparak android tabletiniz ile uyumlu hale getirebilirsiniz. Dosyanın içinde, çok basit resimli anlatımı mevcuttur. Fakat modemin yazılımını bu program ile güncelledikten sonra alışık olduğunuz arayüz yerine ingilizce bir arayüz yüklenmektedir, bilginiz olsun. Ben şahsen denedim işe yarıyor. piranha business II tab 7" ile sorunsuz internete bağlanabiliyorum.

kenandvb

kenandvb

Üye
fenercell modeme yükledim diğer sim kartlardan internete bağlanıyor. fenercelin simi kartı ile bağlanmıyor geri fenercell yazılımını nerden bulabilirim.

axoyum

Üye
teşekkürle uzun zamandır tabletimden avea gsmobile ile internete giremiyordum bu programla girdi.
fakat bir sorun oldu. pc de internete giremez oldum. aveanın kendi bağlantı yöneticisi 3g modemi bulamıyor haliyle baglantı yapamıyorum.
bu program movistar ın olduğu için galiba kendi programında 3 adet baglantı buluyor fakat hiçbiiryle baglanmıyor.
acama pc de nasıl bağlanırım. veya aveanın eski yazılımına nasıl dönerim

kenandvb

kenandvb

Üye
yok mu arkadaşlar...........

cemilc_comert

Üye
teşekkürle uzun zamandır tabletimden avea gsmobile ile internete giremiyordum bu programla girdi.
fakat bir sorun oldu. pc de internete giremez oldum. aveanın kendi bağlantı yöneticisi 3g modemi bulamıyor haliyle baglantı yapamıyorum.
bu program movistar ın olduğu için galiba kendi programında 3 adet baglantı buluyor fakat hiçbiiryle baglanmıyor.
acama pc de nasıl bağlanırım. veya aveanın eski yazılımına nasıl dönerim

mrb..aynı sorun benimde başımda var şu an 3 gündür araştırıyorum çözüm maalesef bulamadım.. bununla ilgili siz bir çözüme ulaşabildinizmi peki..

sosman1212

Üye
mrb..aynı sorun benimde başımda var şu an 3 gündür araştırıyorum çözüm maalesef bulamadım.. bununla ilgili siz bir çözüme ulaşabildinizmi peki..

arkadaşlar ZTE-MF190 driverını yükleyin herhangi aveanın proğramını deneyin. Öncelikle arkadaşımın avea jetini aldım sonra taktım normal kurulumunu yaptım sonra benim kartalcelli taktım driver yüklendi. Zte internet diye bir proğram buldum onunla çalıştırdım şimdi internete girdim. Ama önceki kartalcelli arıyorum malesef ve ilk kurulumu yapamayacam artık :(

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
selam arkadaşlar bende zte mf636 modem var içine vodafone hat takıp tablete taktığımda sinyal yakalıyorum ama bağlantı sağlamıyorum. ama e176g içinde vodafone hat varken bağlantı sağlaya biliyorum bir çözüm öneriniz var mı?

muratmeti

Üye
yukardaki yazılımı nasıl silip eski haline getiricez. malesef yukardaki programı uyguladım artık modem pc de calışmıyor. bilen varsa yardım lütfen.

muratmeti

Üye
arkadaşlar ZTE-MF190 driverını yükleyin herhangi aveanın proğramını deneyin. Öncelikle arkadaşımın avea jetini aldım sonra taktım normal kurulumunu yaptım sonra benim kartalcelli taktım driver yüklendi. Zte internet diye bir proğram buldum onunla çalıştırdım şimdi internete girdim. Ama önceki kartalcelli arıyorum malesef ve ilk kurulumu yapamayacam artık :(

aynı modemle olmuyor. bendede iki modem var. ancak movistar yüklü olan hiç bir şekilde internete baglanmıyor. movistar yerine aveajeti tekrar nasıl modeme yüklüye biliriz.

yilmaz_28

Üye
burdaki sorun çözümünü biliyorum. kısaca anlatayım. modem şifre kırma programı ile orjinal yazılım geri yükleniyor.

mr.bell

Üye
Bir çözüm bulundumu acaba bulunduysa paylaşır mısınız ?

anl01

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum modemi pcye taktığımda pc modemi görmüyor modemin ışığıda yanmıyor artık.Nasıl eski haline getirebilirim yardım lütfen.

mikail79

Üye
çözüm buldum
programı indir ve yeni avea profili ekle sorunsuz bağlanırsın ben denedim şimdi o modem bağlı

- - - Eklendi - - -

site link vermeye izin vermiyor programın ismi:Connection_Manager_generic bu programı indirip yeni bir avea profili oluşturun connect deyin bağlanırsınız ben yaptım oldu şimdi movistar programı yüklü ama bu program modemi otomatik görüyor

- - - Eklendi - - -

aynı modemle olmuyor. bendede iki modem var. ancak movistar yüklü olan hiç bir şekilde internete baglanmıyor. movistar yerine aveajeti tekrar nasıl modeme yüklüye biliriz.
yüklemene gerek yok
tekrardan
Connection_Manager_generic_EN_DE
programını yükle oluyor

byroqqo

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum modemi pcye taktığımda pc modemi görmüyor modemin ışığıda yanmıyor artık.Nasıl eski haline getirebilirim yardım lütfen.

arkadaşlar aynı sorun bendede var nasıl ederiz nasıl düzeltiriz. çözüm yok mu

- - - Eklendi - - -

illaki sorunu çözen olmuştur. güncelemme yaparken modem qitti daha da qelmedi ne ışığı yanıyor nede ayqıt yöneticisinde qözüküyor çözüm nedirrrr.

mikail79

Üye
arkadaşlar merhaba yine ben
başka bir çözüm buldum internete bağlanmak için avea yazılımını tekrar yüklemenize gerek kalmıyor. şayet eğer tekrar yüklerseniz bu defa piranha tabletten internete bağlanamayacaksınız. yani eğer hem tablette hemde pc den internete bağlanmak istiyorsanız programı hiç silmemenizi tavsiye ederim. sözü uzatmadan çözümü söyleyeyim:
modeminize escritğ movistar diye bir program şu an yüklü tek yapmanız gereken bu programda avea bağlantı ayarlarını eklemek.
modem takıldığında açılan pencerenin sağ üst tarafında soru işaretinin yanında ayarlar (settings) işareti var oraya tıklayın. açılan yeni pencerede
My internet Connections ı tıklayın sonra açılan pencerde New GPRS/3G Connections ı tıklayın burada karşınıza yeni bir pencere çıkacak burda connection name yazılan yerin altına Avea Internet yazın ( A ve I harflerinin büyük harfle olmasına dikkat edin) alttaki diğer kısımları boş bırakın daha sonra aynı pencerenin üstünde Connection Details i tıklayın ve Profile yazan kısmın karşısına
internet ( dikkat tüm harfler küçük) yazıp OK ye tıklayın. şu an yeni bağlantınız bir önceki pencerede görünecektir bu pencereyide kapanın ve ana pencereyi açın orada Avaliable Networks yazılan yere tıklayıp Avea Internet i seçin ve Connect e tıklayın internetiniz hazırdır.

arkadaşlar burada anlatıklarımın aynısını ancak movistar yazılımını yükledikten üç ay sonra yapabildim. çözüm gayet basit ama bulmak zaman aldı.

mcs003

Üye
linkler olu yardim edermisiniz?

Üst Alt