Piranha Business Tab 8GB 7" Tablet

Sponsorlu Bağlantılar

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
Piranha Business Tab 8GB 7" Tablet
Silinebilir

Son düzenleme:

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben almayı düşündüm electra word de inceledim ama şahsen hoşuma gitmedi menü geçişlerinde kasıyordu bile ayrıca kameraya girerken bile donuyordu ekran parlaklığı berbat düzeyde ayrıca algılama konusundada çok yavaş kasasıda tamamen plastik kıralacakmış hissi veriyor oyun konusunuda belirteyim asphal 7 de kasım kasım kasılıyor anca angry birds oynar tavsiyem bütçeyi arttırıp daha kaliteli bir tablet alman :hmmm

SoniCBomB

Üye
Hocam eger tablete fazla para vermek istemiyorsan bu fiyata gore oldukca guzel tabi sadece fiyatına göre eger kesenin agzını biraz daha acarsan piyasada cok daha iyi tabletler oldugunu soyleyebilirim kısaca : Fiyatına göre iyidir iyi :)

caglar b

caglar b

Üye
3 aydır kullanıyorum ama pek tavsiye etmem ,ekranı az bir baskıda bile içine göçüyor tavsiyem aynı fiyata ainol modellerine bakman

- - - Eklendi - - -

3 aydır kullanıyorum ama pek tavsiye etmem ,ekranı az bir baskıda bile içine göçüyor tavsiyem aynı fiyata ainol modellerine bakman

plusnettr

plusnettr

Üye
NT mağazasında 199 TL ye satıyorlar almayı düşündüğümde 3G modemler ile sorun yaşadığını öğrendim. Bende farklı bir modele yöneldim

candyboy60

candyboy60

Üye
Hocam belki sen tableti almissindir ama piranha kullanıyorum ben hata bu mesajı da ondan yazıyorum iki modeli var birisinin ram i bir gb ve hızlı hicbir oyunda da donma yapmıyor yani benim kullandıgım yapmıyor ayrıca bir telebayt harici hardisk i polypad de kullanamadım ama pirnha da kullana biliyorum ve ben de nt den aldm

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Ainol al tabletburada.com a bak