Preloader
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende piranha business 2 tab 9 kullanıyorum ama benimki android 4.0.4 sen nasıl jellybean yukledin
Çok geç cevap verdim kusura bakma jelly bean için öncelikle piranhanın sitesine girip bizim tabletin özellikleri bölümüne geliyosun yukarda destek diye bi bölüm var oraya tıklayıp videolar kısmına basıyosun orda nasıl yapılacağı anlatılıyor ve 15dk sürüyo yapması
Dediğini yaptım ama tabletimin sürücüsü sorun çıkarıyor
usb sürücüsü ne kadar ugrassamda yuklenmiyor
Dostum nasıl bir sorun çıkarıyor ?
usb sürücüsü ne kadar ugrassamda yuklenmiyor
- - - Eklendi - - -
ben onceden tableti guncellemeye calısmıstım sorun cıkmıstı acaba ondan olabilir mi (tablet simdi cok iyi calısıyor )
Hmm demek yüklerken adb sürücüsü sorun çıkarıyorO zaman sana adb driver yazılımı lazım bekle link veriyim bak şimdi benim sana en sonda vereceğim linkten önce:
1- adb Driver İnstaller yazan yazılımı indirip bilgisayara kur
2- Daha sonra tableti bilgisayara bağla ve geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamasını aç
3- Tableti bilgisayara bağladıktan sonra yüklediğinadb Driver İnstallerı aç
4- Adb Driver İnstallerı açınca bir pencere açılacak o pencerede alt kısımda "İnstall" diye bi seçenek var hatırladığım kadarıyla sağ alt tarafta olması lazım . "İnstall" seçeneğine tıkla!! NOT --> .apk install`a tıklama sadece İnstall yazana tıkla!!!
5- Tıkladıktan sonra adb driver yüklenecek
6- Yazılım yükleme işlemini tekrar deneumarım yardımcı olabilmişimdir inşallah 4.1 jelly bean yüklersin fakat söylemeliyim ki jelly bean yüklediğime pişmanım ben çünkü googleplay storeda eskiden indirip oynadığım shadowgun, temple run, real racing 3, subway surfers vb gibi oyunları indiremiyorum hatta tabletimi rootlayıp market enabler yükledim ama yine de oyunları indirmniyorum bence yükleme ama yine de karar senin ayrca jelly beanın iyi yönü de var tabletin kendi launcherında hiç kasma yok ayrıca geliştirici seçeneklerinde yasak olan seçenekler bile açık ve adb dump shell ile kasma sorunlarını ölçme gelmiş fakat sırf googleplaystore yüzünden bu güncellemeyi beğenmedim :/ şimdiden kolay gelsin
(alıntı değildir)
İYİ FORUMLAR !
- - - Eklendi - - -
Link -->Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dediğinizi yaptım ve sonunda güncelledim google play de bazı uygulamalarda sorun cikariyor dışardan apk yükleyerek bu sorunu çözdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?