algorist2
Üye
-
Konu Sahibi
-
resim değişirken bazen hafif bi kasılma ve bazen takılma olabiliyor çok katiteli resimlerde çok kasılıyor..bende bu telefondan kullanıyorum hiç bir sorun yok bi kaç sorun dışında onlarda şunlar : durup dururken sim kart hatası veriyor, maxicep gibi sitelere uzun uzun yorum yapıp gönderememe gibi bir durum var, oyun bulunması zor, iphone oyunları oynanmıyor, ben bi kere opera mini 5 i yükledim çok yavaş çalıştırıyor,
bilgilendirdiğin için tşk ederim. sadece lcd ekran bozuldu.. ama bunun yanısıra kasada nasibini aldı.. artık olsa bile içime sinerek kullanamamarkadaş telefona alışamamış olabilir ama yüksek fiyat çekmiş ederi 220 dir. Telefonu bozulan arkadaşım compeq firmasına ulaş. Ellerinde pinphone un bütün parçaları var. Lcd ekran 50 tl dokunmatik ekran da 50 tl. Biri bozulduysa şanslısın 50 tl ye kurtarırsın. Eskisi gibi de olur. Daha önce ekranı ıslatıp dokunmatiği bozan bi kaç kişi görmüştüm forumlarda. Onların telefonlarını tamir etmişler. Normalde kendi sattıkları dışındakileri tamir etmiyorlar. Ama dediğim gibi isteyenlere yardımcı olmuşlar. İstersen bi şansını dene. İstanbuldaysan bizzat kendin götürürsün. Değilsen konuşur kargolarsın. Hallederler sanırım.
bilgilendirdiğin için tşk ederim kardeşim. bende geçende okudum pinphonenin 3 ayrı çeşiti türkiyeye sızmış durumda.. ve eminim senin demen gibi pinphone 4 g yi henüz çıkartmamıştır. sahibinden.com a baktım pinphone 4 g diye 199 tl ye satıyolar yani orjinal pinphone değilhocam 4g modelinden alma aman diyim. Çünkü pinphone 4g diye bi model üretmedi. Türkiye de satılıyor sadece. Uydurma yani. ses kalitesi çok kötü ve düşükmüş. Çok şikayet okudum onla ilgili. Ekranı pinphone gibi filan değil. Tırnak algılayandan. Yine pinphone alırsın alacaksan durumunu bilmiyorum ama toparlatabilirsin belki deneseydin daha az maliyete çıkacaksa. Orjinal arka kapak 20 tl lcd 50 tl ama başka neresinde ne sorun var bilmiyorum tabi. İstanbuldaysan bi götürüp gösterip şansını deneseydin. Adamlar bi sürü satıyorlar bu telden. Ellerinde arızalı olanlar filan muhakkak ki vardır. Onların parçalarından filan yararlanma şansın olur belki. Ben de çift hatlı pinphone var. Yenileyeceksen ondan al istersen değişiklik olur. Menüler daha güncel dokunmatik aynı. Sensörlü uygulamalar var fazladan.
ilk olarak sadece menüde saydığınızdan pusula var.. ve bem pinphone tek haklı olduğu için arka kapak vida ile tutturulmuşönemli değil kardeşim. Çok yerde okudum pişman olma sonra diye yazayım hemen dedimBende ki çift hatlı memnunum açıkçası. Ana menüye fazladan zippo çakmak,açı ölçer,pusula, yer bulucu, sarkaç uygulamaları eklenmiş. Başka da vardır belki ama ben tek hatlının menüsünü bilmediğim için farklarını tam anlatamıyorum. Ama bi kaç yerde daha güncel olduğunu okudum. Arka kapak açılabiliyor bunda. Batarya filan değiştirmek istersen sorun olmaz. Yalnız kapağın açıldığı belli bile olmuyor açıkçası. Hatta telefon geldiğinde kapağı açamadım. Satıcıya sordum bu nasıl açılacak diye Meğer arka kapakla kasa arasında tırnağımı gezdirince kapak elimde kalıyormuş Güzel düşünülmüş. incelemek istediğin bi şey olursa çift hatlıyla ilgili yardımcı olurum bildiğim kadarıyla. Foto çekim kalitesi gibi filan merak ettiğin olursa.
çok tşk ederim kardeşim çift hatlı pinphonenin videosunu izledim gerçekten güzel telefon1. menü 3 sayfa tabiki simgeleri yer değiştirip taşıyarak on sayfaya kadar çıkarılabiliyor. Tabi yine menüye yeni simge atama olayı yok.
2. Sensörlü oyun olarak içinde yüklü zar atma oyunu var. Su kayağı var. Bi de roll top diye bi şey var. Telefonun hareketiyle topu deliklerden kurtarıp çıkışa ulaştırmaya çalışacağın tarzda bi şey. Bunun dışında oyun yok sensörlü olarak. Zippo yu filan saymadım tabi. Ama bildiğim kadarıyla yüklenebiliyormuş sensörlü oyunlar. Öyle duydum ama denemedim.
3. hiç bir iphone taklidi iphone uygulamalarını çalıştırmaz kardeş. İphone uygulamaları ipa uzantılıdır. Bu telefon ve diğerleri ise java tabanlıdır ve jar yada jad uygulamaları yükleyebilirsin. Onlardan da tabi ekran çözünürlüğüne uygun ve tam dokunmatik olan oyun ve programları bulman gerekiyor. Ama java uygulamaların hepsi ücretsiz olduğu için elime geçtikçe deniyorum.
4.tv yok.
5. Wifi çekimi iyi sanırım. Ben modemden 3 oda ötedeyim arada biraz fazla duvar var. Tek sinyal çekiyor. modemin yanına kadar gidince çekiyor. Ama wireless ı çok fazla kullanma şansım olmadı. Akşama kadar bilgisayar da olduğum için
6. İçinde bi opera mini yüklü ama versiyonunu inan bilmiyorum. Dediğim gibi çok fazla da denemedim.
7. Fiyatı compeq den alacaksan iki yıl garantili, faturalı ve imei kayıtlı 349 tl. Yine 4gb kartla. Ama şu an ellerinde kalmamış.
soruların cevaplarından bazıları orada özellikler de yazıyor videosu da var sayfaya bi bak şurdan.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
opera 5.0 yüklüymüş ama hızını bilmiyorum. Çok kullanmadım ama yavaş gibi geldi bana. Belki dediğin gibidir. 4.3 yüklesek daha iyi olur belki. Bi d son olarak eğer daha farklı bi şey almayı düşünüyosan. Araştırırken şöyle bi telefon gördüm .Özellikleri süper bi i-phone 4 taklidi. Windows mobile 6.5 işletim sistemi var. Ekran yine parmak eti algılayan multitouch. yazanlar doğruysa iphone uygulamalarını ipa uzantılı açıyor olabilir. Bi incele istersen yurt dışından getiririm filan dersen. Ama Türkçe dil yok herhalde.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
fiyatı da 150 dolar olacak. En üstteki 250 dolar yanlış yazılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?