Haber Pink Gold ve Silver Titanium renkleri ile Galaxy Note5 duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pink Gold ve Silver Titanium renkleri ile Galaxy Note5 duyuruldu
Titanyum güzelmiş :sirit:


Samsung, yeni nesil phablet modeli Galaxy Note5 için iki yeni renk seçeneği daha sunuyor.


Samsung, bu sene yepyeni modellerle karşımıza çıkarken, özellikle de üst seviyede sunduğu modellerle büyük ilgi gördü. Bunlar arasında Mart ayında MWC 2015’de duyurduğu yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve bu cihazın iki yanı kavisli versiyonu Galaxy S6 edge yer alırken, ayrıca Ağustos ayında da yeni phablet modelleri Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+’yi sunmuştu.



Samsung’un yeni phablet modeli Galaxy Note5’e bakacak olursak eğer, bu akıllı telefon önceki modeller gibi S-Pen desteği ile gelirken, donanım özellikleri ile de üst seviyede konumlandırılmış.

Renk olarak ise Black Sapphire, Gold Platinum, Silver Titan ve White Pearl olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile gelen akıllı telefon şimdi de iki yeni renk ile daha satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Pink Gold ve Silver Titanium yeni renk seçenekleri olurken, Apple’ın yeni iPhone 6S modelinde de yer alan Roze Gold ile benzer olan Pink Gold özellikle bayan kullanıcılar için gelirken, Silver Titanium renk de oldukça ilgi çekecek gibi görünüyor.



Bu yeni renkler ile Galaxy Note5, 23 Ekim tarihinde Güney Kore pazarında satışa sunulacak. Pink Gold Galaxy Note5, 64GB dahili veri kapasitesi ile 965,800 WON, yani yaklaşık $856 fiyat etiketine sahip olacak. Silver Titanium, Galaxy Note5 ise 32GB ve 64GB olarak gelecek ve fiyatı da 899,800 WON, yaklaşık $798 seviyesinden başlayacak.

Teknik özellikler açısından ise herhangi bir farkın yer almadığını belirtelim. Bu yeni renklerin diğer ülkelerde ise ne zaman sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Pink Gold ve Silver Titanium renkleri ile Galaxy Note5 duyuruldu - MaxiCep
 


Üst Alt