Tyrann
Üye
-
Konu Sahibi
-
Fark etmiyor pc de aynı sonuç kablolu olduğu için birazdan yüksek download alırımTelefon Ayrı Ama
Mobil Veriden Şey Yaptın SandımFark etmiyor pc de aynı sonuç kablolu olduğu için birazdan yüksek download alırım
Tek Senmi Bağlanıyorsun Acaba Modeme? Ayrıca Dediğim Gibi 100 e Kadar Bence Sorun Olmaz Ping?Hiz testi yaptim 14 mbps cikti.Baskasi wifi'ye girdiginde ping 75'den 90'lara cikiyor.Wifi'yi kapatip lan kablosuyla girdimde ping yine ayni.
Bende okurken öyle sandımEvet Sanırım SOrun Var Arkadaşda
İndirme Yaptiğim Halde Net 3 Mbps Bu Arada 21 Çıktı
Acaba Kullandiğin Bİşeymi Var Güncelleme Yapan Bişey Vs Modemi Kapa Aç Bi PCyide İnternete Erişen Şeyleri Gözden Geçir Bİ
Mobil Veriden Şey Yaptın Sandım
Kim Nolmuş Neden Ölmüşler Kaç Yaralı VarBende okurken öyle sandım
Aslında Oyunlada Alakalı Çoğu Bana Sorarsan Hız Arttığında Pingde Artıyor Gibi 3mbpsde Kesintisiz Oynuyordum CS Globaliörneğin tr lol serverinde 60-70 ping alıyorum şuan. 3mbps bile olsa. ama savage xr serverinde ping 100 civarı oynayıp duruyo açıkçası.
biraz oynak bi durum
speedtest de 34 verdi
Fakirlik Abeyörneğin tr lol serverinde 60-70 ping alıyorum şuan. 3mbps bile olsa. ama savage xr serverinde ping 100 civarı oynayıp duruyo açıkçası.
biraz oynak bi durum
speedtest de 34 verdi
up ınız çok yavaş
1.85 bende
ama lolde biri servere ping attımı internetinizi bipliyolar öyle bi sorunda var herkesin düştü bi ben 25mpbs ile kaldım oyunda diyom noluyoAslında Oyunlada Alakalı Çoğu Bana Sorarsan Hız Arttığında Pingde Artıyor Gibi 3mbpsde Kesintisiz Oynuyordum CS Globali
Fakirlik Abey
O Kadarını Bilmiyorum Online Çok Nadir Oynarımama lolde biri servere ping attımı internetinizi bipliyolar öyle bi sorunda var herkesin düştü bi ben 25mpbs ile kaldım oyunda diyom noluyo
karşı oyunu pingliyomuş
ya offlarda bir süre sonra sıkıyo. genelde hikayesi olan oyunları severim tomb raider crysis..O Kadarını Bilmiyorum Online Çok Nadir Oynarım
Kim Nolmuş Neden Ölmüşler Kaç Yaralı Var
Red Alert 2 Yada Boş Zaman Geçirmeye Gerek Yok En Azından Beyin Çalişir Zaten Hile Kullanıyor Çoğu Girdiğim Günahamı yanayım Sinirlerimin Tepeme Çıktığınamıya offlarda bir süre sonra sıkıyo. genelde hikayesi olan oyunları severim tomb raider crysis..
Adamhilesiz her oyun daha eğlencelidir zaten zorunu beceremiyorsan hile kullanmak zorunda değilsin daha kolay modda açabilirsin adama anlatıyorum ama anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?