cozturk
Üye
PING İnternet Bağlantı Hızıyla Orantılımı (Lütfen Destek)
Arkadaşlar evimde 2 pc ye sahibim ve tek modem üzerinden 2 pc internete bağlanıyor.Hız'ım 1 megabit olduğundan dolayı sanıyorumki bir pc internette dolaşırken diğeri oyun oynuyorsa oyunda feci ping oluyo..Ama diğer pc'nin internet aktivitesi olmayınca ping'im normal..Hızımı bu yüzden 5 megabit'e yükselticem ama kafama takılan bir nokta var...
Hızımın yükselmesi pingimin düşmesine yardımcı olucakmı....(Çünkü: Diyelimki diğer pc birşey indiriyo.5 megabit e komple asılacağı için benim pc de yine oyun oynarken ping olurmu)..Veya olur derseniz bu konuda hız paylaştırıcı programları varmı...2 pc de de torrent kullanıorum indirme hızlarını ayarlıyorum ama ya internette sörf yaperken ne yapıcam...
Lütfen beni aydınlatın.
Maxicep ailesinden bu sorunumu çözmesini diliyorum..İyi forumlar.
Hızımın yükselmesi pingimin düşmesine yardımcı olucakmı....(Çünkü: Diyelimki diğer pc birşey indiriyo.5 megabit e komple asılacağı için benim pc de yine oyun oynarken ping olurmu)..Veya olur derseniz bu konuda hız paylaştırıcı programları varmı...2 pc de de torrent kullanıorum indirme hızlarını ayarlıyorum ama ya internette sörf yaperken ne yapıcam...
Lütfen beni aydınlatın.
Maxicep ailesinden bu sorunumu çözmesini diliyorum..İyi forumlar.

Modeme ne kadar yakın olursan ping o kadar düşük olur