Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr Doğum Günün Kutlu Olsun !!
canım doğun günün kutlu olsun hep mutlu ol inşallah yüzünden gülücükler eksik olmasın
Praetor
Emekli Yönetici
Pınar'cığım öncelikle kusura bakma. Bu aralar ne halde olduğumu az çok tahmin ediyorsundur
Bu yaşın hayatının en önemli yıllarından birisi olacak. İnanıyorum ki büyük güzellikler bekliyor seni. Gerçek hayatının tohumunu ektiğin şu yılları en iyi şekilde geçirebilmeni dilerim. Gerçi öyle geçireceğinden eminim ya, dileğini de dilemek adetten olmuş
Doğum günün kutlu olsun.
Pınar'cığım öncelikle kusura bakma. Bu aralar ne halde olduğumu az çok tahmin ediyorsundur
Bu yaşın hayatının en önemli yıllarından birisi olacak. İnanıyorum ki büyük güzellikler bekliyor seni. Gerçek hayatının tohumunu ektiğin şu yılları en iyi şekilde geçirebilmeni dilerim. Gerçi öyle geçireceğinden eminim ya, dileğini de dilemek adetten olmuş Doğum günün kutlu olsun.
evet,tahmin ediyorum canım..
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..üstesinden gelmeye çalışıyorum işte bir şekilde..böyle devam edebilirim sanırım
teşekkür ederim tekrar
ChavRash
Emekli Yönetici
Konu, doğum günü kutlanan arkadaşın isteği üzerine kapatılmıştır.