Pin şifresi Istiyor Ne Yapmam Lazım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
necxman

necxman

Üye
    Konu Sahibi
Pin şifresi Istiyor Ne Yapmam Lazım?
Arkadaşlar bu akşam telefonumu kapatım açmam gerekti ama şifreyi birkaç kez yanlış girince Pin kodu iistedi Telsim olan kartımı da bulamıyorum Ne yapmam gerekiyor? Yokmu bunun bi kısa yolu?Teşekkürler.

metalmen

metalmen

Üye
<div class='quotetop'>(necxman &#064; Feb 13 2006, 12&#58;36 AM) [post=277915]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar bu akşam telefonumu kapatım açmam gerekti ama şifreyi birkaç kez yanlış girince Pin kodu iistedi Telsim olan kartımı da bulamıyorum Ne yapmam gerekiyor? Yokmu bunun bi kısa yolu?Teşekkürler.
[/b][/quote]
Evet arkadaşım aynı sorun bendede var acaba yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı bu durumdan muzdaribiz yardım plssssssssss.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
başka bir telsim numarasından veya evden 444 0542 yi ararsan onlar sana yeni pin kodunu verirler kardeşim.

metalmen

metalmen

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 12 2006, 05&#58;04 PM) [post=314204]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
başka bir telsim numarasından veya evden 444 0542 yi ararsan onlar sana yeni pin kodunu verirler kardeşim.
[/b][/quote]
sağol dostum bende aranıza yeni katıldım tepeden inme daha ilk mesajda soru sordum ama kusura bakma inşAllah diğer arkadaşada yardımcı olunmuştur tekrar tekrar sağol.

necxman

necxman

Üye
    Konu Sahibi
B@TuH@N a teşekkür ederim. o akşam ben de geldim ve bağlı bulunduğum operatörü arayarak telefonumu tekrar eski haline getirdim.
İçinden çıkamadığımız veya bildiğimiz halde o an için içinde bulunduğumuz telaşe ile aklımıza gelmeyen cevapları çözüm yollarını maxicep te anında veya birkaç dakika sonra bulmak çok güzel.Önce yönetimdeki arkadaşlara ve sonra da katılımcı arkadaşlara paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.İyi ki varsınız.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(necxman &#064; Apr 12 2006, 06&#58;33 PM) [post=314226]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
B@TuH@N a teşekkür ederim. o akşam ben de geldim ve bağlı bulunduğum operatörü arayarak telefonumu tekrar eski haline getirdim.
İçinden çıkamadığımız veya bildiğimiz halde o an için içinde bulunduğumuz telaşe ile aklımıza gelmeyen cevapları çözüm yollarını maxicep te anında veya birkaç dakika sonra bulmak çok güzel.Önce yönetimdeki arkadaşlara ve sonra da katılımcı arkadaşlara paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.İyi ki varsınız.
[/b][/quote]

bilgi paylaştıkça artar ve paylaşılmalıdır da maxicep ailesi üyeleri birbirlerine imkanları ölçüsünde yardımcı olmalılar. yardımcı olabildiğim için memun oldum.

laborant

Üye
teşekkürler
:spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt