Pilotluk Sertifikayla Olurmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Pilotluk Sertifikayla Olurmu ?
Selam Millet Arkadaşımdan Aldığım Duyuma Göre 180 Bin Türk Lirası İle Pilotluk Sertifikası Alına Biliniyomuş Ve Buda Yolcu Uçaklarını Kullanmamızı Sağlıyomuş Öğrenmek İstediğim Şey Sertifika Fiyatı Doğrumu Değilse Doğrusunu Yazarmısınız Bide O Sertifikayla Uçak Firmalarına Girilebiliniyormu pilot olarak ?

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Zaten thynin okulu is garantisi veriyo

night_jack

night_jack

Üye
Eşkişehirdesin zaten bu iş ile ilgili orda onun üniversitesi var eyer orayı kazanırsan lisans,sertifika vs onlarla işin olmuyor.
olduda orayı kazanamadın,bu işi özel olarak veren yerler var.2 tane lisans alıyorsun.
bunlar dan;
PPL (hususi pilot lisansı) 1

CPL (ticari pilot lisansı) 2

ATPL (hava yolu nakliye pilotu lisansı)

atpl senin ilgi alaka kısmına girmiyor.
ppl'i aldıktan sonra özel jetlerde,kendi tek motorlu uçağında vs pilot olabiliyorsun.
Cpl ile'de hava yollarının şirketlerinde çalışıyorsun.

Ama hepsinden önce genel sağlık muaynesiyle başlıyorsun:)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
sitesinde vardi ben arastirmistim

burdan bak

night_jack

night_jack

Üye
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
thk nin okulundan bahsetmiyor muyuz ?

night_jack

night_jack

Üye
thk nin okulundan bahsetmiyor muyuz ?
Thk ile thy farklı kulvarlarda:)
Vakıf üniversitesi diyeride firma.
Şunu diyorsunuz heralde thy'e baş vuran kişiler seçildikten sonra thk'da eğitimini tamamlıyor,doğru mu anlmamışım?

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Şmdi Benim Anlamadığım 2 Şey Bakındım Ama Bulamadım Gözlerim Bozuk Sorun Olurmu Fazla Değl Gerçi 0.75 0,75 bide bu özel eğitimlere verilecek ücret nekadar ? çok motorlu uçak için ?

night_jack

night_jack

Üye
Şmdi Benim Anlamadığım 2 Şey Bakındım Ama Bulamadım Gözlerim Bozuk Sorun Olurmu Fazla Değl Gerçi 0.75 0,75 bide bu özel eğitimlere verilecek ücret nekadar ? çok motorlu uçak için ?
Genel sağlık muaynesinde kalırsan zaten bir ileri devreye atlamıyorlar.
Özel eğitim yerine göre değişiyor ama durumun iyiyse çok sıkışmadanda bununla ilgili bankalar kredi veriyor.

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Genel sağlık muaynesinde kalırsan zaten bir ileri devreye atlamıyorlar.
Özel eğitim yerine göre değişiyor ama durumun iyiyse çok sıkışmadanda bununla ilgili bankalar kredi veriyor.
inşallah problem olmaz :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt