Püf Noktası Pil Performansım Düşmüş Müdür?

Konu Sahibi
Pil Performansım Düşmüş Müdür?
Merhaba arkadaşlar. Galaxy S3 kullanıyorum yaklaşık 6-7 ay önce bataryamı değiştirdim. Bugün dikkatimi çekti bataryam şişme yapmış acaba performansında kayıplık olmuş mudur? değiştirmeli miyim?

Pil: 1500mAh

NOT: Açıkcası bana şarj çabuk bitiyor gibi geldi.

mcnpl4

Üye
telefom orjinal mi cakma mi. orjinalde 2100 mah batarya var. 1500 cabuk biter. ve sisme varsa performans dusmese bile degistirmek lazim patlayabilir ileride

S3 bataryası 1500 mah değil s3 miniden mi bahsediyorsun? Bu arada batarya şişti ise işi bitmiş performansı düşmüştür tabikide

Konu Sahibi
telefom orjinal mi cakma mi. orjinalde 2100 mah batarya var. 1500 cabuk biter. ve sisme varsa performans dusmese bile degistirmek lazim patlayabilir ileride
Evet, orjinal değil. 2100mAh ne kadar bilginiz var mı?
S3 bataryası 1500 mah değil s3 miniden mi bahsediyorsun? Bu arada batarya şişti ise işi bitmiş performansı düşmüştür tabikide
O zaman yapacak bişey yok değiştirecez. Teşekkürler.

H0lligan

Üye
şişen bataryalar patlayabilir dikkat !

mcnpl4

Üye
fiyatlardan haberim yok. ben de alicam da bir yere sorabildim o da cakma bataryalar satiyor. orjinali 65'e getiririm demisti

kardes ilk once telefonuna göre batarya almanı öneririm.Orjinal batarya kullan.Çakma lar ve ya daha düşük mah lı bataryaları kullanma.çakma 5 ay gider.bende de s3 var ama aldığım günden beri hiç sıkıntı yapmadı bana

Şu anda ister orjinal olsun, ister ara sanayi ürünü olsun, bataryanız şişmiş ise hemen o bataryayı telefondan çıkarıp atmalısınız ve yeni bir batarya alana kadar da kullanılmamalı..
Çünkü, şişmiş olan batarya hatalı kullanım, zorlama gibi nedenlerle patlama da yapabilir..
Cep telefonuna batarya alırken bilinçli ve bilgili satıcılar tercih edilmeli..
Telefonun özelliğine uygun ve tercih edilen batarya(Mah değeri dikkat..!!!) kullanılmalı ve alınmalı..
Bazı cahil satıcılar bataryayı da şarj cihazını da kullanıcılara yanlış veriyor (

Benim tabteminin pili patlamıştı ben farkettim açtım baktım şişmiş çöp poşetine koydum daha sonra sanırım sızma yapıyormuş ki yanimdakiler başım ağrıyor diyince poşetin ağzını kapatırken alev aldı