Bir sonraki aşama istediğin dik veya yatay, farklı şekillerdeki avkon2 leri deneyebilirsin örneğin bu linkte 77. avkon2 senin istediğin gibi: [ARŞİV] Avkon2 Collection Share By ShadesOfBLUE - MaxiCepsadece pili yukari cevirecek birsey istiyorum diger sistem avkonlarina karkimasinÖnce telefonunu hacklemen gerek sistemine göre farklı hack uygulamaları var sistemin hangisi ise onu yap: Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar - MaxiCep
Norton Symbian Hack - Nokia Belle FP1 (Nokia 808, 700, 603 ve 701)(Güncelleme-Video'lu) - MaxiCep
SYMBIAN Belle refresh HACK [basit ve resimli anlatım] - MaxiCep
Daha sonra Joshlog Mod yapman gerekir: Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep
Bu işlemleri yaparsan mutlu sona yaklaştın demektir.Bir sonraki aşama istediğin dik veya yatay, farklı şekillerdeki avkon2 leri deneyebilirsin örneğin bu linkte 77. avkon2 senin istediğin gibi: [ARŞİV] Avkon2 Collection Share By ShadesOfBLUE - MaxiCep
Kardeşim başka ne yol olsun tek yol bu bununla uğraşmak istemezsen uygulama kullanacaksın mesela şu an güncel bu var: JossLauncher v2.00(424) Symbian^3 Unsigned (Android) Türkçe Metyuu - MaxiCepsadece pili yukari cevirecek birsey istiyorum diger sistem avkonlarina karkimasin
neden olmuyorDik çevirirsende sağdan sola doğru akıcak yukardan aşsğı bekleme.
Şu An İçin Değilde Bayaği Bir Zaman İçin Maalesef Olacak Birşey Değilneden olmuyor
sistemsel olarak bu şekilde, kaynak kodlardan değiştirilip tekrar derlenip telefona yazılırsa bu isteğin karşılık bulabilecektir, sanırım bu da imkansıza girmekteneden olmuyor

sadece pili yukari cevirecek busey yokmysistemsel olarak bu şekilde, kaynak kodlardan değiştirilip tekrar derlenip telefona yazılırsa bu isteğin karşılık bulabilecektir, sanırım bu da imkansıza girmekte![]()
sadece pili yukari cevirecek birsey istiyorum mesala wifi isaret felan değismesin
Hele sukur anladiniz xdArkadas görüntü olsa yeter diyor orjinal avkonda çevirilmesini istiyor mesut![]()

Sen at avkonumevcut yukarı çevrilen var fakat, yine azalması sola doğru gidiyor..