Tavsiye Piksel kaybı

Sponsorlu Bağlantılar

forever_zest

Üye
    Konu Sahibi
Piksel kaybı
Ekran jelatin taktırdığım telefoncu bana piksel kaybı var ekrana biraz baskı uygulanırsa bazı noktalarda piksel kaybı var garantiye gönder değiştirsinler dedi ölü piksel mi hayır o başka birşey bölgesel kayıp nedir bu discovery 1 cihaz bilen varsa yazsın

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim garantiye gönder değişsinler ekranı vip servis formunu doldurup yollarsan 4 günde gelir cihazın en fazla

forever_zest

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim garantiye gönder değişsinler ekranı vip servis formunu doldurup yollarsan 4 günde gelir cihazın en fazla

piksel kaybı nasıl ne yaparak bulunur ekrana baskı uygulanınca çıkıyor adam anlattı tam anlamadım tarif eder misin ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
dead pixeli indir google playdan beyaz ve siyah yap arka planı zifiri karanlık odada son parlaklıgı aç ekrana dikkatlice bak belli olur nokta nokta igne ucu kadar

forever_zest

Üye
    Konu Sahibi
ölü pixsel değil piksel kaybı farkı birşey

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim dedigimi yaparsan belli olur zaten beyaz ekranda yada siyah ekranda sırıtır

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Discovery 1 serilerinde olan birşey o sorun degil
Ayrıca ekran ile cam arasında 2milim boşlukvar bastırınca tabiki bozulmalar olur
Telefoncu icine kurt düşürmüş takılma sorun yok

forever_zest

Üye
    Konu Sahibi
Discovery 1 serilerinde olan birşey o sorun degil
Ayrıca ekran ile cam arasında 2milim boşlukvar bastırınca tabiki bozulmalar olur
Telefoncu icine kurt düşürmüş takılma sorun yok
Haklı olabilirsin adam üstüne basa basa söyledi biraz çelişkide kaldım bir süre sonra ekran sorunu yaşayacaksın bu piksel kaybı nasıl birşey tarif edebilecek var mı ölü piksel değil piksel kaybı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Piksel kaybı diye teknik bir tabir yok. Kullandığın ekran koruyucu çözünürlüğü düşürür , onu diyor olabilir.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Haklı olabilirsin adam üstüne basa basa söyledi biraz çelişkide kaldım bir süre sonra ekran sorunu yaşayacaksın bu piksel kaybı nasıl birşey tarif edebilecek var mı ölü piksel değil piksel kaybı
Peki ya ekran sorunu yaşadınmı?
piksel kaybı ile ölü piksel arasında ne fark varki? ölü piksel ekrandaki kabarcıklar, piksel kaybıda calışmayan kayıp ekran, ikiside aynı yol degişen bir durum yok ;)
böyle konuşan telefoncuları bazen dövesim geliyor :D
ben telefoncuların bilmedigi konuyu bilmiyorum diyerek dogru konuşanlarını seviyorum adam seni bilmeden hatta istemeden kandırmış takılma cihazında heran gibi bir sorun yok ;)

Son düzenleme:

forever_zest

Üye
    Konu Sahibi
İlyas aydınlattığın için teşekkürler :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Kardeşim dead pixel indir oradan tüm renkleri seçip bi bak yuksek parlaklığa alıp eğer nokta nokta sırtına varsa olu piksel yani pixel kaybı vardır yoksa da yoktur

Takipçi Satın Al

Üst Alt