Piercing Cılgınlıgı(irenç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Piercing Cılgınlıgı(irenç)

bundan zevk nasıl alıyorlar anlamadım kavgada karşı taraf mıknatıs kullansa ne olacak acaba

gknky

Üye
yazzık ya yazık yazık

slayer

Üye

Aşık oldum

bu ınsasnların kesın psikolojık problemlerı war!!

Bu ne ya iğrenç midem bulandı kusmak üzereyim değil taktırmak takılı birini canlı görmek bile istemiyorum

ya o şarkıcının adı aklıma gelmiyor ama ona yakışıyor babası yüzünden cinsiyet değiştirmiş yavv böyle baba olmaz olsun

turgay89

Üye
aaannnnneeeeee!!!! gece ruyama girmezler insallah

adam küçük diline bile takmış bunlar delimi yaaaa

biliyom bunu banada mail geldi de harbiden igrenc yaa kafayı sıyrmıslar bunlar
kafalarna neleri caktırmıslar yaw böggghh

tofy

Üye
bunları takmaktaki amaçları ne anlayamadım bööööööö iğrenç gerçektende bazılarında bayılıyordum görünce

Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(pskolojik maynağ &#064; Feb 24 2006, 08&#58;32 PM) [post=285583]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya o şarkıcının adı aklıma gelmiyor ama ona yakışıyor babası yüzünden cinsiyet değiştirmiş yavv böyle baba olmaz olsun
[/b][/quote]ne alakası var bu resimlerle soledigin şarkıcı şasen ben bi baglantı kuramadım

deli bunlar,hepsini tımarhane götürmek,kitlemek ve anahtarı boğaz köprüsünden atmak lazım...

msw

Üye
Yorum yok bunların ne oldukları belli

igrenc
guzel gorunduklerini filanmi saniyolar acaba

bence bu insanlar cevresinde ilgi gormeyen
ve dikkat cekmek istiyen insanlar

Konu Sahibi
katılıyorum şu an cevrem de kaşına dudagına diline pirsing yapan cok kişi var bunları yadırgamıyorumda adam kafasını delmiş yok bole bişi yawwww benim kulagımdada kupe var ama ben azımı burnumu deldirmeyi duşunmuyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...