Kardeş henüz yüklemedim ama anlatılanlara bakılırsa kaç zamandır aradığım şey gibi görünüyor, quickoffice, office suite, office to go vs. vs. hepsini denedim ama böylesini bulamamıştım, emeğine, eline sağlık şimdiden ... Hemen deniyceem !
Çok hoş bir arayüzü var, 3 boyut desteği sunmuş ve sayfalar kısmındaki Cover-Flow özelliği mütiş. Bunun yanı sıra slayt yaparken stil seçemiyoruz, iki tane var ve kendi resimlerimizi telefondan ekleyemiyoruz. Ama diğer ofis programlarından çok daha güzel
bu programı paylasıtığın için cok saol kardesım ellerın dert gormesın 5800 a kurdum cok akıcı sekılde herseyı kontrol edilebiliyor ıphone tarzında cok saol tekrardan herkese tavsiye ederim diger adobe reader ve office paketlerının hepsini kaldırdım
arkadasım programı bı kere acıtıktan sonra dosyaları otomatık olarak tanımladı zaten dosya yonetıcısınden gırdıgınde dırek tıkla bu programla acıyor eger diger offıce uygulamaları varsa kaldır derım onları oyle dene ok ben o sekılde yaptım hıc sıkıntım yok
kardeşim sana ne desem az Allah senden razı olsun maxsicepin tüm repleri sana helal olsun ama rep yok sanırım sana çok teşekkür ediyorum o saçma sapan adobe programlarından sıkılmıştım bu çok güzel ve kullanışlı hem yazıda yazılıyor iyi daha Allah tan belamızımı isteyelim ya ...
Gerçekten SÜPER Bir proğram, son derece kullanımı kolay ve çok seri çalışıyor ... Çok karıştırdım ama Excel'de bir sütunu sort edemiyoruz sanırım. Ama eminim geliştirildikçe bu özellikler de eklenecektir. Adamlar nasıl bir çekirdek yazılımı yaptılar bilmiyorum ama aşmışlar konuyu ... Tekrar emeğine sağlık ...