PicoDrive Version 0.51(Sega Emulator System)

Sponsorlu Bağlantılar

melik06

Üye
sayol kardes

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
bu programı kurdum şu adresten commix indirdim fakat nereye atacağım nasıl oynayacağım bilgisi olan bi arkadaş yardım edebilirmi.

liseli kenan

Üye
n73 yokmu oyun

kerse_24

kerse_24

Üye
oyunları indirdim programıda çalıştırdım ama oyunları başlatamadım. oyunları ayrı bir klasöremi atacağız. yardım edin lütfen

ankali

Üye
arkadaşlar benim tel i450 indirdiğimiz programı kurun arkasında oyunu hafıza kartına atın programı çalıştırın karşınıza c: d: E: F: felan klasörler çıkacak hafıza kartına attıysanız E: dedir ordan oyunu bulup seçin başlatın ben ninja kaplumbaları indirdim oynuyorum ama kapatamıyorum :allalla::sopa:

--------------- Ekleme ---------------

tamam çözdüm :) pico drive ı açıp loadrom diyoruz daha önceden attığımız oyunu ordan seçip çalıştırıyoruz configure controlden configure keys'e girip sırasıyla çıkan tuşları kendimiz yerleştiriyoruz configure screenden ekranın ayarlayın ister yan tutun ister baş aşağı bu kadar takılan varsa yazsın yardımcı olurum :D

tamam çözdüm :) pico drive ı açıp loadrom diyoruz daha önceden attığımız oyunu ordan seçip çalıştırıyoruz configure controlden configure keys'e girip sırasıyla çıkan tuşları kendimiz yerleştiriyoruz configure screenden ekranın ayarlayın ister yan tutun ister baş aşağı bu kadar takılan varsa yazsın yardımcı olurum :D

matraxadr

matraxadr

Üye
ken ryu aduket vayyyybe

cepcicep

cepcicep

Üye
Allah belanı vermiye heveslendik ya oraya resimlerini koyduğun oyunları atı versen zor mu olurdu yok sitelerden çözemedim..kafamda güzel değil bu gece ama:)yinede thanks tel hakkında yeni yeni bilgiler edinioz işte sağol.!

hayalet_woly

hayalet_woly

Üye
olmuyor olmuyor olmuyor kaç gündür uğraşıyorum pikoyu kuruyorum oyunuda atıyorum load room diyorum oyun yok oyun klasörünü gösteriyorum yok bir yardım edin arkadaşlar yoksa ben bunu işi beceremeyeceğim

fgbilgic

Üye
Ya babacanlar oyunu rom sitlerinden raharça indirebilrisiniz. Oyunlar smd veya bin uzantılı olacak. load rom deyince bu 2 dosya tipinide görüyo fakat bazı oyunlar bazı telefonlarda açılmayabilir.

Bu arada benim kanımca en baba rom sitesi

Yalnız benim anlamadığım ben oyuna giriyom oynuyomda oyundan çıkamıyom :D Yokmu oyundayken emulatörün menu tuşu falan. Ne biliyim kaydetmek gerekir, sesiayarlamak gerekir. Bunuda çözersem herhalde n-gage'i benden amerliyatlan alırlar :D:D:D

Buarada link yanlış galiba :):)

Yalan yanlış link için özür dilerim, kusura bakmayın. Üstte iki tane baba site war. Hadi afiyet olsun

bulentba

bulentba

Üye
saol çok

beykozlu_emre

beykozlu_emre

Üye
emu-land.net den rahat bulursunuz oyunları

zuzu49

Üye
ya dostum dediğin yerdende buldumda nasıl yapıcaz emuyu açıyorum load diorum. oyunları oldugu klösere kadar gidiyorum ama klasor boş çıkıyor. emude bi ayar mı gerekiyor ?

gukan

Üye
oyundan çıkmak için c ye basacan bende n80 var oyun oynanıyor ama ekran küçük oluyor n80 için bi çaresi varmı acaba

izdusum_21

Üye
emeğine sağlık arkadaş çok güzel bir paylaşım

dilbirin

dilbirin

Üye

buyur sega romları...:oke:(reklam değil paylaşım)

eğer oyunları arşiv olarak indiriyorsan arşivden çıkarıp telefona at
o zaman oyunları göstermesi gerekir

WarhaWk

WarhaWk

Üye
benim telefonda renkler çok solgun çıkıyor neden acaba?

storm_46

storm_46

Üye
teşekkürler süper:oke:

WarhaWk

WarhaWk

Üye
benim telefonda renkler çok solgun çıkıyor neden acaba?

bu sorunu uzun süre araştırdım sonunda çözümünü buldum. bi çok forumda sormuşlar. buraya da çözümünü yazayım. öncelikle telefona vboy (game boy emülatörü sanırsam bu) yüklüyoruz. ilk olarak bunu açıyoruz. açılınca telefonun görev yöneticisinden bekleme'ye geçiyoruz. picodrive'a girip load rom diyoruz oyun açıldıktan sonra görev yöneticisinden daha önceden açtığımız vboy'a geçiyoruz. ve vboy'dan exit diyoruz. düzgün renklerle picodrive açılmış olacak.

741bykzl

Üye
süresi geçmiş bunun kardeşim

geçmedise bile benim telefon oyle söylüyo napmam lazım. n79

Üst Alt