PhotoShop

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
ne günlerdi be

BerivanAkagunduz

Üye
yanlış anlama küçümsemek için söylemiyorum da bu paint den yapılabilir

spy ghost

spy ghost

Üye
yazı olayları paint ile yapılabilir , tamam harflerin içine çalışırken blending options seçeneğini kullanıyor olabilirsin de bu işler basit yani

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Çok basit. Bu Photoshopa aşağılama olur.

ismail

ismail

Üye
başlık yanlıış doğrusu şotofok

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Konuya hortçasımıma pişman oldum :(
Beğenen beğeniyor kaç kişi istek istedi

- - - Eklendi - - -

Not:Çoğunuz benden iyi olabilir belkide gördüğününüz (profosyonel yapımcıların fotografarı) fotograflara göre yapıyorsunuz.
Photoshopu aşağlamakmış.
Madem siz çok biliyorsunuz photoshopu siz direk öğrenmiş olarak mı doğdunuz ?
Şahsen ben o şekilde doğmadım deneyerek öğreniyorum ?
Bunları yapamayanlarda var .

spy ghost

spy ghost

Üye
Madem bilmediğini kabul ediyorsun her yerde ustaymış gibi dolaşma aylardır uğraşan ben yine kendime fazla biliyorum diyemiyorum anca kendime yetiyorum birisinden iş gelirse yapıyorum bazen bilmediğim bir iş geliyor netten dersini alıp yine o işi tamamlayıp gönderiyorum geçen gün Anıl bir üye yönlendirdi bana önemli bir montajdı bilmediğim noktalar vardı hemen dersini izleyip yaptım aynı şeyler üstünde durma başka şeylerle uğraş photoshop büyük ve aklın hayalin yetmediği şeyleri yapan bir program.Yazı işlerine gelirsek marjinalin dediği gibi hakaret olur koskoca programda yazı yazıp çıkmak...O fotoğrafa öyle şeyler yapılabilir ki insan ağzı açık seyreder.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
O program ile neler yapıla bileceğini bende biliyorum ben ortalıkta çok biliyorum diye dolaşmıyorum sadece isteyen varsa elimden geldiği kadar yardım ede biliyorum.

Bende manyak isterlerse yapmaya çalkşıyorum örneğin ;

Fotograftaki kişilerin kafasını değiştirme flan vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt