photoshop programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
photoshop programı
arkadaşlar ben photoscape kullanıyorum fakat onda kırpma dışında herhangi bir kesme yok veya ben bulamadım.fotoğrafı kare ya da dikdörtgen değil de istediğimiz biçimde kesebileceğimiz bir shop program linki verebilir misiniz?derdimi bi örnekle anlatayım:bir el düşünün,bu eli kare şeklinde değil de parmakların etrafından kesebileceğim bir program arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Basit bi kullanımı olsun kafamı ağrıtmasın diyorsan Paint.Net indir yok biraz uğraşayım iyi bi iş istiyorum diyorsan GİMP ama ben yaparım abi profesyonel olacak bana diyorsan indireceksin Adobe Photoshop CS5 işine bakacaksın yani :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
adobe photoshop cs5 yada 6 ile yapabilirsin. Nette ara link bulursun, yalnız eklentileri ile birlikte 2gb bilgin olsun.

15097

15097

Üye
Adobe Photoshop CS6

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ooo baya fazlaymış ya kapladığı yer :) artık indirip bakacağız,o değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
15097

15097

Üye
Rica ederiz.

abandonware

abandonware

Üye
Ooo baya fazlaymış ya kapladığı yer :) artık indirip bakacağız,o değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)

fazlamı :kop: program yazmak için kullandığım visual studio 2010 11 gb* :)

(*): Normalde 8 gb fakat service packlar, güncellemeler ve eklemelerle 11 gb'yi rahat aşıyor.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: abandonware
15097

15097

Üye
Acaba Adobe Photo CS6 ne kadardır :hmmm

• Beğen
Tepkiler: abandonware
semihguney

semihguney

Üye
sitesinde sanal photoshop var . Photoshopu indirmene gerek olmadan kullanabilirsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt