papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Artık Wp denildiğinde kamera uygulamaları geliyor akla.Hepsi birbirinden güzel ama çok fazla değil mi artık ?
telefonda 13 tane yuklu şu anda hepsi de birbirinden farkli en son bu uygulama genel olarak butun ozellikleri barindiriyor.
telefonda 13 tane yuklu şu anda hepsi de birbirinden farkli en son bu uygulama genel olarak butun ozellikleri barindiriyor.
menüde kasma varmıkullanmak icin degil denemek icin yukluyorum sonra da silmeyi unutuyorum. Şu anda telefonda benim yukledigim uygulama sayisi 158
menüde kasma varmı
kasim kasim kasiliyor ama omuzlarim
inanmayanlar can'a pm atsin yarin yanima geliyor ceker videoyu koyariz buraya
yapamadik bir turlu can'la bir turlu buluşamadik yarin gelicek ama fazla vaktimiz olmuyacak.
Alikemal bir an çok korktum wp de kasılıyor diye,ama omuzlarınmış meğer kasılan, onlar önemli değil
Alikemal bir an çok korktum wp de kasılıyor diye,ama omuzlarınmış meğer kasılan, onlar önemli değil
şaka bir yana iki aydır donma,reset,takılma,yavaşlama diye birşey yok.ilk günkü gibi seri ve yag gibi bir sistem
Ben de bundan bahsediyorum sistem sürekli kullanımda performans kaybetmiyor.şimdi symbian,android olsa coktan donmalar ve resetler başlamıştı
Asıl önemli olanda kutudan çıkıncaki hızı değilde 1-2 ay sonraki durumu bence.Wp bu olayda da başarılıysa Microsoft gerçekten dünyanın en iyi yazılım şirketi ben bunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?