Photofy v2.3.3 Apk

Sponsorlu Bağlantılar

halilatici

halilatici

Üye
    Konu Sahibi
Photofy v2.3.3 Apk

Photofy v2.3.3 Apk

Photofy fotoğraflarda kendi benzersiz bir dokunuş ekleyerek ve arkadaşlarınız, aileniz ve sosyal medya ile paylaşarak yaratıcı olmak için güçlendirir kendini ifade fotoğraf uygulaması.

Çabuk ve sadece gerçekten büyülü bir şey yaratmak için tırnak , öbekleri , ifadeler , çıkartmalar , sınırları ve çerçeveleri dahil fotoğraflarınızı önceden tasarlanmış öğeleri eklemek .
Ekstra yaratıcı mı hissediyorsun? Çıkartmalar , tasarımlar ve serbest biçimli metin birden unsurları birleştirerek kendi tasarımlarını oluşturmak . Ya da sadece 90 + ücretsiz fontlar ve güçlü bir metin düzenleme araçlarından birini kullanarak söylemek istediklerini söylüyorlar .

Fotoğraf Metin
Bizim 90 + yazı tipinden birini seçerek ve bizim basit ve sezgisel metin kontrolleri kullanarak kendi sözler oluşturun .

tasarımlar
Aramak veya 7000 göz , hiçbir şey yaratma gibi hissetmiyorum + profesyonelce sözcükler, deyimler , tırnak ve ifadelerin tipografi tür paylaşımları önceden tasarlanmış .

Etiketler
Fotoğraflarınıza yapıştırmak 4.000 çıkartmaları bizim koleksiyonundan seçerek görüntüleri için bazı ekstra karakter ekleyin .

Çerçeveler
Basit tutmak ve sınırlanmıştır çerçeveleri veya yatay / dikey banner eklemek .

Arka
Aksine kendi fotoğraflarınızdan birini kullanarak daha profesyonel fotoğrafçılar ve tasarımcılar stok sanat dahil olmak üzere 2.000 'den fazla arka planlar, bizim koleksiyonundan seçim .

Çoklu Katmanlar
Eğer geriye unsurları taşımak vemükemmel bir etki oluşturmak için iletmek için izin, bizim katman kontrol işlevini kullanarak tasarım öğeleritam düzenini kontrol eder.

Fotoğraf Filtreler
Fotoğraf geliştirmek için bizim birçok fotoğraf filtrelerden birini uygulayın .

Fotoğraf Efektleri
Fotoğraflarınızı parlaklık, doygunluk , kontrast ve yoğunluğunu ayarlayın .

Squareready
Hisse manzara ve portre kolaylığı ile Instagram kırpar. Photofy otomatik kareler sizin photofy fotoğraf Instagram paylaşım zaman .

Bir görüntüyü Photofy için şu basit adımları izleyin :

1. . , Fotoğraf çekme , kamera rulo veya çevrimiçi depolama sitesinden bir fotoğraf kullanmak veya stok - sanat kökenden birini seçin
2. . 70 farklı kategoride yayılan mevcut tasarımların veya çıkartmalarbinlerce birini seçin
3. . , Bir çerçeve Pick filtresi eklemek , yeniden boyutlandırmak veya bir son dokunuş için serbest biçimli metin eklemek
4 . Önizleme Facebook, Instagram , Pinterest , Twitter , Flickr ve daha fazlasını içeren sosyal ağlarda paylaşan önce

Kendini ifade etmek kolay olmamıştı .

Neler Yeni
- Hata Düzeltmeleri
- Yeni Filtreler
- Yeni Fotoğraf seçici - son fotoğraf veya galeriden seçin
Eğer daha fazla sorunları yaşıyorsanız [email protected] bizimle irtibata geçiniz . Biz size yardım için mutlu olurdu .
Yeni özellikler , içerik , eğitim ve ilham gizlice peeks için PhotofyApp @ Instagram bizi takip edin !
Ayrıca, bizim app seviyorum eğer , bize bir inceleme bırakın lütfen !

Gereksinimleri : Android 4.0 +

Üst Alt