PhonePhreak PocketSensor Automatic Keylock v1.30 S60v5 SymbianOS9.4 Unsgined

Sponsorlu Bağlantılar

Blind Guardian

Üye
iyiymiş bu :)
sağolun

MorgenSterN.

MorgenSterN.

Üye
tesekkurler

KALENDER38

KALENDER38

Üye
uzun süredir aradıgım bi programdı Çok sağol Kardes.

niccor13

niccor13

Üye
ufak ama kullanışlı bir uygulama

niccor13

niccor13

Üye
bu programı otomatik bir şekilde gizleyen bir program bulamazmıyız. Exemaster diye bir pro var uygulamaları başlangıçta otomatik açan hatta minimize olarak fakat bu programda işe yaramıyor

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
bu programı otomatik bir şekilde gizleyen bir program bulamazmıyız. Exemaster diye bir pro var uygulamaları başlangıçta otomatik açan hatta minimize olarak fakat bu programda işe yaramıyor

Jbak taskman ile deneyin program kurallarında olacaktı.

degirmenci01

Üye
arama yapınca veya gelince konuşmaya başlıyorsunuz bu arada tel kulagınıza yaklaşınca kilitleniyor. kulağınızdan çekip herhangibir şey tuşlayacaksınız ekran açılmasına rağmen dokunmatik çalışmadığı için hiçbirşey yapamıyorsunuz ben de böyle bir hata veriyor.

doganhu

doganhu

Üye
guzel bir programa benziyor

Arisklaus

Arisklaus

Üye
aga ben cebıme koyuyom.ekran hala açık

djkeles

djkeles

Üye
Teşekkürler güzel uygulama

merkem

Üye
arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum gülmeyin ha sizin iğliğinizi istiyoruz farz edinki siz bu programı çalıştırıp gizlediniz cebinize koydunuz ve açıldı cebinizde tuşlar açık yanlış bişey olmasını istemiyorsanız slide unlock yükleyin sürgüsünü çekmeden açılmaz çok hoşunuza gidecek ben çok beğendim vallaha.:D saolun sizlerden Allah razı olsun....

Nulock linki: http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...ari/nunlock-v5-1-signed-tam-surum-393034.html

giray38

giray38

Üye
Kullanışlıı teşekkürlerr :ehe

sercan akmannn

Üye
saol

A s i R u h

A s i R u h

Üye
saolasın tam da bana lazım olan şeydi :yuru:yuru

emre19999