Phoneky açılmama sorunu

z.ibra

Üye
    Konu Sahibi
@MAERKEK in dedigi gıbı sistore indir onda uygulamalar oyunlar var
symbıan da hala çalışan mağaza da varmış demek... Peki link verebilir misiniz ben bulamadım da.
Mesaj birleştirildi:

symbıan da hala çalışan mağaza da varmış demek... Peki link verebilir misiniz ben bulamadım da.
şu siteye baktım da indirmeyi başlatıyorum tam son kb'a kadar yükleniyor indirme başarısız diyor.

MAERKEK

Admin
İsmi kısa olacak . Dosya yolu doğru olacak yoksa opera vs indirmez indirir gibi yapar

benim oyun arşivinede bakabilirsiniz gençlik

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Phoneky çalışıyo ya

Tepkiler: 0sıfırcı, Dobraokuyucu ve z.ibra

SymPsion

Üye
Symbian uygulamaları için Wayback Machine kullanılabilinir. Evet kullanması zahmetli. Ama daha garantili bir yer. Keşke Symbian (Daha doğrusu EPOC) için Macintosh Repository yada PalmDB gibi topluluk tarafıından yaşayan bir site olsaydı. Artık platform için ortak bir merkez lazım. Bazı siteler var ama S60, UIQ vs. içinde bölünmüş bir durumda.

Tepkiler: XXXturi01 ve Notxr

Notxr

Üye
Mesela symbian netflix hakkında bundan 1 reklam görseli var .sis dosyası yok hiç bir yerde

Tepkiler: SymPsion

SymPsion

Üye
Mesela symbian netflix hakkında bundan 1 reklam görseli var .sis dosyası yok hiç bir yerde
Haha burada da ben paylaşmıştım bunu. Maalesef Kayıp uygulama. Yinede 80'lerden kalma Mac uygulamaları korunurken. bununda korunması gerek diye düşünüyorum.

Tepkiler: Notxr

Notxr

Üye
Haha burada da ben paylaşmıştım bunu. Maalesef Kayıp uygulama. Yinede 80'lerden kalma Mac uygulamaları korunurken. bununda korunması gerek diye düşünüyorum.
androidte her şey var
symbiandaki kayıp uygulamalarda ise 1-2 görsel
örnek:
paypal da bi bunlar var

SymPsion

Üye
androidte her şey var
symbiandaki kayıp uygulamalarda ise 1-2 görsel
örnek:
paypal da bi bunlar var

PayPal arşivimde var knkm. ama J2ME ile yazıldı. .sis değil. Avrupa da bir kaç ülke için yayınlanmıştı.

Notxr

Üye
PayPal arşivimde var knkm. ama J2ME ile yazıldı. .sis değil. Avrupa da bir kaç ülke için yayınlanmıştı.
cidden mi netflix ide bulurlar belki yada hep kayıp kalır ama bulunursa netflix olan mistik şeyler diye haber olur

SymPsion

Üye
Android içinde 2.X dönemi uygulamaları bulmak biraz zor. Ama iOS ve Android 3.x sonrası iyi korundu. özellikle iOS.
Mesaj birleştirildi:

cidden mi netflix ide bulurlar belki yada hep kayıp kalır ama bulunursa netflix olan mistik şeyler diye haber olur
Tabi tabi arşivimde. baya uğraştım bu uygulamaları bulmak için hehe. Netflix ise WGZ uygulaması. HTML tabanlı. Ama resmi daha ne olsun. :-D

Notxr

Üye
Android içinde 2.X dönemi uygulamaları bulmak biraz zor. Ama iOS ve Android 3.x sonrası iyi korundu. özellikle iOS.
doğrusu android 3.0-3.2.2 de pek yok tutmadı ama ICS sonrası dopdolu

Tepkiler: SymPsion

SymPsion

Üye
doğrusu android 3.0-3.2.2 de pek yok tutmadı ama ICS sonrası dopdolu
Doğru 4 sonrası uygulamalar gırla. Tabi. günah çıkarmıyım. son 6 senede çoğu Symbian uygulaması gene internette dolanmaya başladı ama hala büyük kayıp olma tehlikeleri var. 1997'den kalma ilk Symbian uygulamaları vs. değerli şeylerde var yani.