Phone Start-up failed.contact the retailer yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Swat_Man

Üye
    Konu Sahibi
Phone Start-up failed.contact the retailer yardım
Merhaba Arkadaslar 6600 cep telefonum var ve açılısta Phone Start-up failed.contact the retailer diyor format atmak istedim olmadı ne yapmam gerekiyo.

Ozan

Ozan

Admin
Uygulamalar listesinden son yüklediginiz tüm programları kaldırıp deneyin + ne sekilde format atmaya calisiyosunuz *#7370# mi yoksa hard format mı

Hard format tavsiye ederim
* + 3 + yes tusuna basılı tutun aynı anda ve bu esnada yine aynı anda açma tusuna basın 4 tus da basılı olarak telefonu açtıgınızda formatting yazısı gelecek ekrana ;)

Swat_Man

Üye
    Konu Sahibi
telefonu açamıyorumki nokia yazısı geliyo arkasına bu yazı geliyo.malesef hard formatta olmuyor yani basıyorum bütün tuslara birlikte ama bişe olmuyor.direk ''Phone Start-up failed.contact the retailer'' yazısı geliyor

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
telefonun açma tuşuna bas ardından C tuşuna tel açılıp ana ekranı ggörünceye kadar bas(c tuşuna basmandaki amaç ilk başlangıçta açmaya çalıştığı tüm programları kapatmak içindir )benimde bir kere başıma geldi ;) ve enson ne kurduysan onu dosya yönetici programı ve uygulama yöneticisinden sil ;)

Swat_Man

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olduğun için saol.ama bu dediğinde olmadı yine aynı sorun :(

mazda1

Üye
ayni sorun benim telde de var offffffffffff ne yapmam gerek yardimmm lutffen!!!! [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bu probleme mi duzeltecek sadece format atmak telefona ben sinirden telefonu kircaktim ama bi format telefonu kurtardi benden size guzel bir tavsiye sadece format tum tuslara ayni anda basicaksiniz ve sornadan acma kapama tusuna ve basili tutun ekranda formating yazicak *3 yes on off

makifpaksoy

Üye
teşekürler *3on of oldu

naberbeyaw

Üye
İ560 Samsungda da aynı problemim var. Ben programları SD card'a yüklüyorum. Kartı çıkarıp açınca açılıyor.

ozkan53

Üye
ben yaptım oluyor arkadaşlar hepsıne aynı anda basılı tutun

eskperest

Üye
arkadaslar N96 Phone Start-up failed.contact the retailer yazıor ekranda bu siteden flash yüklerken oldu telcıye goturdum bırsey yapamadı kvk ya goturum garantı harıcı onarım mumkun deıl dedı yardımcı olabılıcek bır yol onerebılıcek bırı varmı ?? tskler:((

alixkandemir

Üye
Kartın dosya sistemindeki adresler (mbr) bozulmuş olmalı hafıza kartınızdaki verilerin hepsini bilgisayara yükleyiniz ama bütün dosyaların çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz. Çalışmayan olabiliyor onları acımadan silmeniz gereklidir. Windovs CHKDSK Filan cekmeyiniz karta yoksa daha da karışıyor mbr
kontrol ve yedekleme sonunda hafıza kartınıza en hardindan bir format çekiniz daha sonra kontrol ettiğiniz dosyaları tekrar hafıza kartınıza yükleyip telefonunuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz.
BU SORUN BENIM BAŞIMA DAHA ÖNCE GELMIŞTI BENDE BÖYLE BIR ÇARE BULDUM DENEMIS VE ONAYLAMIŞIMDIR
İ560 Samsungda da aynı problemim var. Ben programları SD card'a yüklüyorum. Kartı çıkarıp açınca açılıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar telefon KAPALI DURUMDA iken
yıldız yeşil ve 3 tuşlarına basiniz. Bu tuşlara basmış durumda iken telefonun açma tuşuna, uzun süre (3sn) basıyoruz. Formating yazısı çıktığında rahat bir nefes alabilirsiniz.

Üst Alt