haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
evolsu yazılım sıfırla ile atacaksın...Flash atarken phoenixte son aşamada yazılım güncelle - yazılım sıfırla - yazılım yenile falan var konuda yazılım güncelleye tıklamamızı söylemişsiniz ama her yerde farklı söylenmiş kimisi yazılımı yenileyin diyo kimisi sıfırlayın fark ne bunlar arasında ki ?
ana başlıktaki resimlere baktamam denerim phoenix de file den scan product mi open product mi seçilecek bende scan da firmware seçenegi yok open product seçince firmware seçenegi geliyor scan yada open product seçenegi fark edermiürün seç seçenegi nerde bulamadım
team viewerdan ben bakayım istiyorsanresimlere baktım doğru yaptıklarım ama sorun nerde cihanging product code hatası veriyor
team viewerdan bakmak bilmiyorum nedir bu internet baglantısı filanmı öyle bir şeyse pc de net yoknokia 701 dil sorunu var bunu türkceye çevirmek istyorum 45 gündür hiç bir ilerleme yapamadım benmi anlamıyorum propramlardamı sorun var bilmiyorum cihaza ait bilgiler RM 774 produk code 059H219 software version 113.010.1506 renk dark steel euro 2 sadece tr ye çevirmek bunun için gerekenler nelerdir baştan başlayalım sıfırdan yineteam viewerdan ben bakayım istiyorsan
701 yazılım dosyalarını indir. daha sonra ana başlıkta ne anlatıyorsam yap. eğer phoenix i kurmada hata alıyorsan pc ile alakalıdır. ya virüs programını kapat yada başka bir pc de dene... olmadı internet cafeden at yazılımı...team viewerdan bakmak bilmiyorum nedir bu internet baglantısı filanmı öyle bir şeyse pc de net yoknokia 701 dil sorunu var bunu türkceye çevirmek istyorum 45 gündür hiç bir ilerleme yapamadım benmi anlamıyorum propramlardamı sorun var bilmiyorum cihaza ait bilgiler RM 774 produk code 059H219 software version 113.010.1506 renk dark steel euro 2 sadece tr ye çevirmek bunun için gerekenler nelerdir baştan başlayalım sıfırdan yine
arkadaşım pc de net yok ama cebi modem olarak pc ye bağlayıp pc den nete gireyim teamwievir den seninle baglantı kuralım çok yavaş internet olur ama en azından kendin bir bak sorun nedir yükleyecegim dil dosyaları dogru yerdemi hatta pc de kurulu olan phoenix ve nokia pc suite proğramlarını kaldırayım sen yeniden kur cebimde 800 mb lık bir limit var ne kadar dayanır bilmiyorum sen 10 dakia baglansan işini görür herhalde müsait olursan saat 16 dan sonra müsaitim ögleden sonrateam viewerdan ben bakayım istiyorsan
olur kardeşim. Şuan müsaitim yapalımdenerim saol usta
arkadaşım pc de net yok ama cebi modem olarak pc ye bağlayıp pc den nete gireyim teamwievir den seninle baglantı kuralım çok yavaş internet olur ama en azından kendin bir bak sorun nedir yükleyecegim dil dosyaları dogru yerdemi hatta pc de kurulu olan phoenix ve nokia pc suite proğramlarını kaldırayım sen yeniden kur cebimde 800 mb lık bir limit var ne kadar dayanır bilmiyorum sen 10 dakia baglansan işini görür herhalde müsait olursan saat 16 dan sonra müsaitim ögleden sonra
en son sürümdür linktekiPhoenix'i kurarken sistem belirtilen yolu bulamadı diye bi hata alıyorum sorun pc'de mi dedim ama değil diğer setuplar çalışıyo versiyon güncel mi bu sürümde onu merak ettm ? biraz araştırdımda yüklenicek program güncel değilse böyle hatalar alabilir yazıyodu
tamam kardeş eyvallah ama diğer programların setupları takır takır çalışıyo bi bunu çözemedim, kayıt defteri falanda gayet normal bilgisayarda, telefonu kullanamyrm iki gündür programı yklesem atıcam cfwyide, neyse başka bi yerden bulabilirsem bide onu denerm .exe'de bi problem olmuş olabilir sağolasn ynedeen son sürümdür linkteki
virüs programını kapat tekrar indir... rica ederimtamam kardeş eyvallah ama diğer programların setupları takır takır çalışıyo bi bunu çözemedim, kayıt defteri falanda gayet normal bilgisayarda, telefonu kullanamyrm iki gündür programı yklesem atıcam cfwyide, neyse başka bi yerden bulabilirsem bide onu denerm .exe'de bi problem olmuş olabilir sağolasn ynede
denerim bi, eyvallahvirüs programını kapat tekrar indir... rica ederim
Rica ederimdenerim bi, eyvallah
Türkçe yamada sorun yok pc ile alakalıdır... Rica ederimteşekkür ederimama türkçe yama yapınca acılmıyor
Tamam kardeşimtekrar kurdum türkçe yama yaptım sorun kalktı
arkadaşım teamwievden baglantı yapalım dedim sende akşam yazmışsın tamam müsaitim diye bende geç farkettim birdaha cevap vermedin mümkünse akşam bakabilirmisin her zaman nete girmediğim için haberim olmuyor ama müsait olunca çağrı yaparsan ararım seni baglantı yaparız zaten daha öncede yazdım pc de net yok cebi modem olarak kullanıyorum çok yavaş ama en azından sorunun nerden olduguna bakabilirsin belki flaşh atabilirsinde cebim 05363704942olur kardeşim. Şuan müsaitim yapalım
saat 7 de evdeyim 7 den sonra girersen hallederizarkadaşım teamwievden baglantı yapalım dedim sende akşam yazmışsın tamam müsaitim diye bende geç farkettim birdaha cevap vermedin mümkünse akşam bakabilirmisin her zaman nete girmediğim için haberim olmuyor ama müsait olunca çağrı yaparsan ararım seni baglantı yaparız zaten daha öncede yazdım pc de net yok cebi modem olarak kullanıyorum çok yavaş ama en azından sorunun nerden olduguna bakabilirsin belki flaşh atabilirsinde cebim 05363704942
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?