Phoenix Uyumsuzluk Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Phoenix Uyumsuzluk Sorunu
Arkadaşlar bu pazar bir notebook aldım . 64 bit Windows 7 yüklü cihazda . Phoenix Service Software yükleniyor açılıyor ama telefonu görmüyor . No connection da kalıyor . Dolayısıyla telefonu algılamadığı için dead flash ta atılmıyor . Ayın 27 sinde üniversiteye geri dönüyorum . Bu sorunu acil halletmem lazım . Evdeyken masaüstü bilgisayarım da çok sık Phoenix kullanan biriyim . Ama böyle giderse şubat tatiline kadar telefonuma flash atmam olanaksız . İnternet araştırmalarımda 64 bit desteklemediği falan yazıyor ama bir çözüm yolu vardır belki bilmiyorum . Yardım ve önerilerinizi bekliyorum . Çok önemli benim için .

hidayet02

hidayet02

Üye
"Windows'un 32-bit bir sürümünü çalıştıran bir bilgisayar için tasarlanmış birçok program, herhangi bir değişiklik yapılmadan Windows'un 64-bit bir sürümünü çalıştıran bir bilgisayarda çalışır. Ancak, bazı durumlarda performansta farklılıklar olabilir. 32-bit bir program katıştırılmış sürücüler kullanıyorsa, sürücüler 64-bit ortamda çalışmayabilir. 64-bit bir bilgisayarınız varsa, 64-bit bir bilgisayarda çalışmak üzere tasarlanmış programları kullanmanız en iyisidir."

Diyor 'Microsoft'. Bence Phoenix'in 64 Bit'lik Versiyonu Yoksa, Başka Bir Pc Bul 32 Bit'le Çalışan...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Malesef tek 32 bit bilgisayar evdeki masaüstüm :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt