Phoenix te CFW atarken options kısmıyla uğraşmadan Flash atmak ve Attırmak! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Phoenix te CFW atarken options kısmıyla uğraşmadan Flash atmak ve Attırmak! :)
Bu yöntem yalnız orjinal yazılım üzerinden düzenlenen FW ler için geçerlidir.
( metalci meleğe teşekkürler)

Navifirm den herkes daha önceden orjinal yazılım dosyalarını indirmiştir onların içindeki *.vpl uzantılı dosyayı Not defteri ile açıyoruz.(İçinde bir değişiklik yapmıcaz yaparsanız işlem eksiksiz olmaz direkt atamazsınız)



Ben yalnız rofs2 üzerinden gösterdim siz aynı işlemi Uda,Core,Rofs3 üzerindende yapın yoksa atamazsın. <Crc> ? <Crc> arasındaki değeri kopyalıyıp, en son düzenlediğimiz ve üzerinde bir daha düzenleme yapmıyacığımız (her düzenlemeden sonra crc değişir nokia cooker değiştirmiyor galiba) rofs2yi, indirdiğimiz dosyadaki NFE0706 ile açıyoruz.



Gösterilen yere yapıştırıp Crc ayarla diyoruz.sonra kapatabilirsiniz.

Core,rofs2,rofs3 ve uda dosyalarınız birbiriyle uyumlu olmalı yoksa telefon açılmaz!. navifirmden birlikte indirdiyseniz bu yöntemi kullanabilirsiniz.
 

Atacan-

Üye
Phoenix ile yazılım hiç atmadım.
Başta çok denedim ama hep hata aldım
Bende hep jafla devam ettim.

Teşekkürler.
 
5800 a jafla c7 e phoenixle atıyom
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...