Phoenix hakkında.. birde N9

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harm0ny_1

harm0ny_1

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix hakkında.. birde N9
Öncelikle iyi forumlar herkese

Bu forumda herşeye çözüm buldum son birşey kaldı :) c6-01im yaşlandı artık , mesaj erteleyerek gönderme sorunu , kasmalar , müzik çalarda kapanmalar falan işte telefonu flashlıcamda(bunun icinde forumdan bi abimiz yardım etcek) su phoenix denen programı 50 defa kurdum kaldırdım (your uninstaller ile kaldırıyorum her seferinde)

forumuda araştırdım baya karsıma cıkanları hallettim , nokia dungle geldi , sonra fixer , sonra birsey daha cıktı hatırlayamıyorum artık onuda hallettim neyse

antivirüsüde tam bi şekilde devre dışı bıraktım bu seferde tam yüklendi ama tıklıyorum simgeyi hicbirsey gelmiyor kum saati kayboluyor hemen (bazı yükleyemediğiniz şeylerdede olmuştur sizede)

diceğim şu ki var mı bunun çözümü , varmı bana yardımcı olacak :hmmm

yoksa telefoncuda 1 aylık n9(16gb) var 800 tl verip geccem yani sıkıldım biraz bundan olmucak gibiyse artık :D

tavsiye edermisiniz arkadaslar biraz arastırdımda bikaç eksisi var , mağazada pek uygulaması yokmuş falan siz ne dersiniz

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
salı günü aldım N9 verdiğim her kuruş ilk defa karşılığını buldu belkide.

pRime.

pRime.

Üye
öncelikli ihtiyacınız neyse ona göre tercihinizi yapın.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
n9 muhtesem bir telefon. Al gitsin.
Oyun sikintisi yasarsan nitroit kurarsin.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
N9 muhteşem bir cihaz. Verdiğin her kuruşu hak ediyor. Gözü kapalı almanı tavsiye ederim.
Android gibi yarım çakma linux değil , linuxun ta kendisidir. Telefona aşık olacağın bir gerçek. :)

harm0ny_1

harm0ny_1

Üye
    Konu Sahibi
görüşleriniz teşekkürler arkadaşlar dikkate alıcam :)

kutok

Üye
N9 :yuru ÖLÜYORUM ONA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt