harm0ny_1
Üye
Phoenix hakkında.. birde N9
Öncelikle iyi forumlar herkese
Bu forumda herşeye çözüm buldum son birşey kaldı
c6-01im yaşlandı artık , mesaj erteleyerek gönderme sorunu , kasmalar , müzik çalarda kapanmalar falan işte telefonu flashlıcamda(bunun icinde forumdan bi abimiz yardım etcek) su phoenix denen programı 50 defa kurdum kaldırdım (your uninstaller ile kaldırıyorum her seferinde)
forumuda araştırdım baya karsıma cıkanları hallettim , nokia dungle geldi , sonra fixer , sonra birsey daha cıktı hatırlayamıyorum artık onuda hallettim neyse
antivirüsüde tam bi şekilde devre dışı bıraktım bu seferde tam yüklendi ama tıklıyorum simgeyi hicbirsey gelmiyor kum saati kayboluyor hemen (bazı yükleyemediğiniz şeylerdede olmuştur sizede)
diceğim şu ki var mı bunun çözümü , varmı bana yardımcı olacak
yoksa telefoncuda 1 aylık n9(16gb) var 800 tl verip geccem yani sıkıldım biraz bundan olmucak gibiyse artık
tavsiye edermisiniz arkadaslar biraz arastırdımda bikaç eksisi var , mağazada pek uygulaması yokmuş falan siz ne dersiniz
Bu forumda herşeye çözüm buldum son birşey kaldı
c6-01im yaşlandı artık , mesaj erteleyerek gönderme sorunu , kasmalar , müzik çalarda kapanmalar falan işte telefonu flashlıcamda(bunun icinde forumdan bi abimiz yardım etcek) su phoenix denen programı 50 defa kurdum kaldırdım (your uninstaller ile kaldırıyorum her seferinde)forumuda araştırdım baya karsıma cıkanları hallettim , nokia dungle geldi , sonra fixer , sonra birsey daha cıktı hatırlayamıyorum artık onuda hallettim neyse
antivirüsüde tam bi şekilde devre dışı bıraktım bu seferde tam yüklendi ama tıklıyorum simgeyi hicbirsey gelmiyor kum saati kayboluyor hemen (bazı yükleyemediğiniz şeylerdede olmuştur sizede)
diceğim şu ki var mı bunun çözümü , varmı bana yardımcı olacak

yoksa telefoncuda 1 aylık n9(16gb) var 800 tl verip geccem yani sıkıldım biraz bundan olmucak gibiyse artık

tavsiye edermisiniz arkadaslar biraz arastırdımda bikaç eksisi var , mağazada pek uygulaması yokmuş falan siz ne dersiniz
ÖLÜYORUM ONA