Phoenix Hakkında Acil Yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix Hakkında Acil Yardım!!
N82mi çökerttiğim için şuan açılmamaktadır...
nette phoenixle düzeltildiğini okudum..
nette araştırarak bulduğum Phoenix Service Software 2007.4.6.170'in full sürümünü indirdim ve pc ye sorunsuz kurmuş bulunmaktayım...
ayrıca netten indirdiğim RM-313 paketinide C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-313 kurmuş bulunmaktayım fakat phoenixi açınca open product e rm-313 çıkmamaktadır... yardımlarınızı bekliyorum gerçekten telefonu acil olarak açmam lazım

• Beğen
Tepkiler: surlord

Lion Heart

Lion Heart

Üye
phoenix sürümü eski olduğundan olabilir. Daha güncel bir phoenix sürümü bulmayı dene.

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
phoenix sürümü eski olduğundan olabilir. Daha güncel bir phoenix sürümü bulmayı dene.
teknik servise vermeden evde kendim yapmak istiyorum o yüzden tam bir cevap olsa iyi olur yanlış anlamayın ona göre uğraşmış olurum yani 2007 phoenixin göremediği dosyayı 2008 phoenix görecekse hemen indireyim 2008'i ama ikisinin arasında bi fark olmayacaksa akşam akşam boşa uğraşmak istemiyorum

beyyyyy

Üye
phoenix indiremiyorum neden acaba cevaplarsanız sevınırım

crazyspym

Üye
bunlada denedim aynı sorun devam ediyor 6220 c 05.15 versionu HATALI BİR VERSİONDUR kullanmayın! mesaj yazarken donarak yazıyor telefon

sinan_52

Üye
arkadslar acil yardim phoenix onceden calisiyordi simdi packet data dowlanda geliyorum ko yazip indire basiyorum inmiyor bu uyari geliyor (20053) HttpSendRequest failed with error 12037 | (21092) Cannot connect to NOL server
HRESULT 0x00005264 (21092)

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce sen kendin halletmeye kalkma telciye ver yapsın yoksa telefonu iyicene bozarsın :X)

combatant77

Üye
arkadaslar en son sürümü yükledim E65 telefonum var flas ta attım ama simlock yapamıyorum.Eger bilen varsa lütfen yardım etsin telefoncuya 30 lira vermek istemiyorum.

2pacfeat50cent

Üye
o yea bebyim

Üst Alt