Pho.to Lab PRO – photo editor v2.0.82 pro

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Pho.to Lab PRO – photo editor v2.0.82 pro
Açıklama:
Fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Görseller:

Market Linki:

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
hocam lisans istiyor ne yapmak lazim

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Dn@

Dn@

Üye
hocam lisans kontrolu kapatip paylasma imkani var mi ?

sadakat_

sadakat_

Üye
Dostum tesekkür ederim aradığım programdı tekrar tekrar tesekkurlerLuckypatcher bi işe yaramadı :D

frezby1

frezby1

Üye
Arkadas lar guzel bi program photo funia benzeri bi yazilim evet lisans sorunu var ve bunu gidermek icin lucky pacher i kullana bilirsiniz tabi lucky pacher icin telin root edilmesi lazim formlarda nasil rootlayacaginizi ogrene bilirsiniz lucky pacher den direk olarak licance i kaldir derseniz basarisiz olursunu her programin licance sorgulamasini kaldiramaya bilir bendede iseyaramadi bu yontem modlu apk olustur deyip licance olmayan apk olustur derseniz guzel sonuc alirsini bende ise yaradi olusturulan apkyi telefonun yada hafiza kartinin ana dizininde lucky pacher klasorunun icindeki klasorlerde bulup yukleyin tabi onceden yulmis oldugunuz programi kaldirin ondansonra yukleyin .......

• Beğen
Tepkiler: sadakat_
sadakat_

sadakat_

Üye
Dediğin gibi çalıştı dostum teşekkür ederim

chita tech

Üye
Blackmart market.sizde varsa zaten full iner

blacktalon

blacktalon

Üye
rootsuz olanı için yok mu

frezby1

frezby1

Üye
buyur kardes lıcans sorgulamasını sılıdım %100 calısıyor

• Beğen
Tepkiler: Dn@, ultra-cengo24 ve blacktalon
ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Telefon sakasi yapmak icin ses kayitlari oluyor ya arkadaslar elinde olan varsa paylasabilir mi

frezby1

frezby1

Üye
Google play de mevcut arastirisan bulursun

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Program olmayacak ses kaydi olacak

frezby1

frezby1

Üye
Tam anlamadim ama bu monofonik yani 7610 6600 gibi tellerin yeni ciktigi siralarda karsi tarafa saka yapma amacli dinletilen ses kayitlarindan mi bausediyosun eger buysa youtube yada google amcaya sor derim ben :D

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
Hayir konusmali olanlardan bahsediyorum

Üst Alt