Phlips 768 Düşünceleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anakonda134

Üye
    Konu Sahibi
Phlips 768 Düşünceleriniz
arkadaşlr ben bu teli aldım ve beğendim.siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.bide bu telefonda video çekerken kamera ekranı sallanıyo.bu sorun neden kaynaklanmışş olabilir.bide bu telefon java midp 2.0 destekliyo.bu telefona göre oyun vee uygulama sizlerde varmı .yardımcı oolursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler:yuru

santra

Üye
merabalar..bu telefonu hala kullanıyor musunuz?..ben de alalı bir ay kadar oldu..memnunum..ama oyun vb olarak kullanmıyorum..mp3 zil sesleri yapıyoru sadece..
saygılarımla

murat_2288

Üye
merhaba ben arastırdımve bayagı oyun ve uygulamabuldum getjar.comdabulabilirsin

ridvantezcan

Üye
arkadaslar philips in klasik zil sesi varya onu paylaşima verecek var mı? son günlerde moda. nokia da bile o çalıyo :)

didimTr

Üye
Beş para etmez bir telefon hele bir de dosya alma ve göndermede
350 Kb üstü dosyalar için fazla büyük dosya boyutu uyarısı vererek işlemi iptal ediyorya..

o an telefonda emeği geçen herkesi seri bir şekilde anıyorum. :sopa:

Artı olarak müsteri hizmetleri zayıf.
üreticinin eb sayfasına 1 ay önce bir yazı yazdım bu modelle ilgili hâla daha geri dönmediler.

Kısacası ben bu telefonu yaklaşık 8 kadar önce aldım ve bu modeli satın aldığım için
fazlasıyla pişmanım.

Tavsiye etmiyorum.
mailimde de belirttiğim gibi
Philips koskoca firmasın ürettiğin modelin arkasında dur :naughty: :bann:

judelav

judelav

Üye
Bence Iğrenç Bir Telefon Tavsiye Etmem

isxan

isxan

Üye
arkadaslar cok guzel bır sıte yardımcı oldugunuz ıcın tesekkur ederım

night98

night98

Üye
phlips in pilleri güzel bence:oke:

gece2

Üye
harika bir telefon, 2 ayoldum alalı. oyun yükle oyna, video çek seyrt,en güzelide hafıza kartına göre 30 dk. ile 60 dk. lık mp4 görüntü yükleyip seyrediyorsun. görüntü mükemmel. üstelikte telefonu alırken yanındada phılıps marka dvd dvix player hediye ettiler. aynı özellikte bir nokia alsaydım 800- 900 ytl yi gözden çıkarmak lazımdı. bu telefon özellik arayanlara mükemmel. teşekkürler phılıps. teşekkürler bu telefonu bana tavsiye eden telefonu bana satan vodafone shoppa.:oke:

drakulaxx2

Üye
piller bence süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt