Philips xenium 9@9Q

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kyilmaz43

Üye
    Konu Sahibi
Philips xenium 9@9Q
Arkadaşlar, philips xenium 9@9Q serisi telefona sahibim. Bu telefonda bir kaç aksaklığı sizinle paylaşıp yardım istiyorum. Mesaj aksaklığı: Mesajı yazıp mesaj boyutu 2 mesajı geçtiği zaman gönderim yapıyor ama karşı taraf mesajı tam almıyor, yani 1 mesajdan sonrasını gönderdim desede eksik gönderiyor, Saat aksaklığı: Telefonun pilini çıkarmadan açıp kapadığım zaman mevcut saat 1 saat sonrayı gösteriyor tekrar ayarlamam gerekiyor. Yani telefonu kapatmadan saat 14.30 ise kapatıp açtığımda 15.30 oluyor. 2 mesaj boyutunu geçen mesajları gönderildi desede karşı taraf neden tam almıyor ve telefonu açıp kapatınca saat neden 1 saat sonrasını gösteriyor. Bu arada mesaj gönderdiğim telefonda aynı tip ve marka. Karşıdaki başka telefon olsa uyumsuzluk diyeceğim ama aynı telefon ve aynı ayarlara sahip, bu aksaklıkların yazılım sorunu olduğunu düşünüyorum, eğer bu konuyla ilgilenen arkadaşlar bu aksaklıklar için bir açıklama yaparlarsa sevinirim, ayrıca bu telefonun yazılımı güncelleniyormu, güncelleniyorsa biz kullanıcılar yapabiliyormuyuz, eğer yapabiliyorsak nereden bulabiliriz ve nasıl yükleme yapabiliriz, şimdiden herkese teşekkür ederim.

spawm79

Üye
dostum ben bu telefonu kullanıyorum bir problemde bende var.mp3 çalarını >> ileri düğmesine basılı tutunca hızlı ileri almıyor sadece sonraki parçaya geçiyor sende böyle bir problem varmı lütfen cevap verirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt