• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Philips Xenium 9 @ 9q Dragon ve Phoenix

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Philips Xenium 9 @ 9q Dragon ve Phoenix

Daha önce haberini yayınladığımız Philips Xenium 9A satışa sunuldu. Cihazın en büyük özelliklerinden biri batarya süresinin 2 aya kadar dayanabilmesi. Cihazın iki ayrı tasarımı bulunuyor. Cihazın bir tasarımı pembe olarak bayanlar için, diğer tasarımıda siyah olarak erkekler tasarlanmış durumda. Cihazın fiyatı Avrupa’da 150 dolar, Rusya’da ise 4999 rublelik olarak satışa çıkmış durumda.

bidibidi12

bidibidi12

Üye
Arkadaşlar ben bu modeli 1 aydır kullanıyorum.Telefonun tek sorunu kamerasının yanlış yerde konumlandırılmış olması resi çekmek biraz zor,başka problem yok piyasa satış fiyatı 220 ytl vicarında bu fiyata bu kadar iyi bir telefon bulmanız çok zor...

batarya süresi gerçekden çok başarılı.günde 1 veya 1,5 saat telefonda konuşuyoruz sürekli olarak telefon elimde sms gönderiyorum şarzı 1 hafta yetiyor....

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Cihaz daha Türkiye'de yerini almadı ondan satışa sunuldu diye haber verdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt