Philips x800

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OgzN

OgzN

Üye
    Konu Sahibi
Philips x800
:allalla:arkadaşlar x800 almayı düşünüyorum sizce alayımmı java program oyun vs.. bulabilirmiyim bu telefona?

aresfatih

Üye
içine sinerek alabıiırsın kardeşim ben alalı henüz bir hafta oldu ama çok memnunun
güsel oyunlarda buldum yabancı sıtelerden java destikli oyunları çalıştırıyor
çok fazla oyun proram bulunmuyor şu an fakat zamanla artacaktır..

DERBEDER-34-

Üye
içine sinerek alabıiırsın kardeşim ben alalı henüz bir hafta oldu ama çok memnunun
güsel oyunlarda buldum yabancı sıtelerden java destikli oyunları çalıştırıyor
çok fazla oyun proram bulunmuyor şu an fakat zamanla artacaktır..
kardeş nerden buldun sana zahmet isimlerini verebilirmisn sitelerin? bide o telefonun versiyonu ne biliyormusun çok hoşuma gitti adeta hasta oldu almayı düşünümyorum tavsiye edermisin??

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bence Sony'in telefonları güzel deil.

hazarweb

Üye
kullanıyorum bende yeni aldım özellikleri güzel en güzeli stereo bluetooth kulalık kullanabiliyor yeni versiyonu çıkınca biraz daha iyi olur diye düşünüyorum 4 lük kart aldım yavaşlamadı bunuda belirtim gif uzantılı resimleri arka plan yapabiliyor

fta

Üye
xenium 800 süper makina.. walla 2 aydır kullanıyorum çook çoook memnunum ama şimdilerde oyun ve tema falan arıyorum nerden bulcas bilmem... :( :mahcup:

tatanqa459

Üye
oyun ve uygulamaları nasıl yukleyeceğim makinaya anlatırsanız ck sewinirm

sinem4159

sinem4159

Üye
bende kullandım x800 gercekten şık ve kullanımı çok zevkli bi telefon sadce kenarlarını çizdirmemeye dikkat etmelisin çabuk soyulur yoksa .ekranı falan çok ii :islik

minaxmina

Üye
ya arkadaşlar ben phılıps x800 almak istiyorum nerden alabilirim yardımcı olabilirmsiniz lütfen saolun :(

tatanqa459

Üye
teknosalarda daha mevcut arkadaşım

fordgt

Üye
Arkadasım ben aldım hiç memnun kalmadım msj yazması cok zor ve ekranı dısarda göremiyosun klavyesi küçük kalemle yazmak zorundasın sarjı uzun gidiyor o dogru bt si yavas ve program ve uygulama bulamıyosun kasası cok cabuk yıpranıyo ve almak istersen bile bulamıyosun.. LG PRADA KE850 COK KULLANISLI VE DOKUNMATİĞİ OLDUKCA İYİ MSJ YAZMASI COK COK KOLAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...